DOLAR 33,0895
EURO 36,0398
ALTIN 2.600,49
BIST 11.169,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

U12 İzmir CUP’ın başlama vuruşu Erzik’ten

01.04.2015
A+
A-

Altınordu’nun projelendirdiği, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği, ülkemizin çocuk yaş grubundaki en büyük turnuvası U12 İzmir Cup’ın başlama vuruşunu, dünya futbolunun  en önemli yöneticilerinden Şenes Erzik yapacak.

UEFA 1. Asbaşkanlığı görevinden yaş haddi nedeniyle geçen hafta ayrılan, FIFA İcra Komitesi Üyesi Erzik, 3-4-5 Nisan tarihlerindeki U12 İzmir Cup’a Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın özel davetlisi olarak katılacak. Erzik, 21 ülkeden 48 takımın mücadele edeceği ve aralarında Juventus, Roma, Porto, Ajax, Werder Bremen, Athletic Bilbao, Paris Saint Germainile Dinamo Kiev gibi devlerin de olacağı uluslararası turnuvada, çocuklarla birlikte başlama vuruşunu gerçekleştirecek.

1989-1997 yılları arasında TFF Başkanı olarak görev yapan ve bu süre içerisinde Türk futboluna özellikle gençler kategorisinde altın çağını yaşatan Erzik, “Olimpiyat Meşalesi Ödülü” ve Avrupa Fair Play Ödülü” gibi birçok önemli ödüle layık bulundu.

Erzik ile özel olarak görüşen Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “Sayın Erzik, davetimizi memnuniyetle kabul etti. Türk ve dünya futbolunda ilkleri temsil eden Erzik’in, Altınordu gibi ilkleri yapan bir kulübün organizasyonda yer alması, gerçekten çok anlamlıdır. Kendisine, davetimize katıldığı için teşekkür ederiz” dedi.

U12 İzmir Cup, 3-4-5 Nisan 2015 tarihlerinde Altınordu Futbol Kulübü Selçuk-Efes Tesisleri’nde yapılacak. Mini Dünya Kupası’nın başlama vuruşu ise saat 13:30’da gerçekleştirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.