DOLAR 33,0881
EURO 36,0142
ALTIN 2.604,42
BIST 11.159,29
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Hedef Efeler Ligi  

Hedef Efeler Ligi   
05.03.2018
A+
A-

 

1.Lig B Gurubu Lideri, Arhavi Belediyespor gurupta lider olarak Play-OFF finallerine gitmeye hak kazandılar.

 Haber: Hayati Akbaş

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Lig B gurubunda mücadele eden temsilcimiz Arhavi Belediyespor uzun bir lig maratonu sonunda gurupta lider olarak Play-off finallerine gitmeye hak kazandılar.

Ligi 71 puanla tamamlayan Arhavi Belediyespor sahasında namaglûp unvanını sürdürdü. Takım ligin son maçını Hatay deplasmanında yapıp rakibi Hatay Büyük Şehir Belediyesini 3-1 yendi. Böylece 2017-2018 erkekler 1.Lig B gurubunu lider tamamlayan Arhavi Belediye spor 13-15 Mart tarihleri arasında Sivas ilinde düzenlenecek Play-off birinci etabına katılmaya hak kazanmış oldu. Uzun bir lig maratonu boyunca gerek takım gerek teknik heyet gerek yönetim ve gerekse taraftar olarak güçlü bir kenetlenme sonucunda alınan bu büyük başarı tüm şehri adeta sevince boğdu.  Başkan Coşkun Hekimoğlu alınan bu neticeden dolayı başta antrenör Ahmet Kavaz olmak üzere tüm oyuncuları ve teknik heyeti kutladı.

Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu; “Bir lig sezonu boyunca bizlere seyir zevki yüksek, heyecan, coşku ve sevinç yaşatan bu takımımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bizleri bu süreçte yalnız bırakmayan yağmur çamur demeden tüm maçlarımıza gelen sporseverlerimize, taraftarlarımıza ve özellikle Atmacalar taraftar gurubuna da ayrıca şükranlarımı iletiyorum. 1.Lig de almış olduğumuz bu başarının sonucunda gelen liderlik tüm camiamızı mutlu etmiştir. Şimdi bu başarının tamamlanması için Play off etabı vardır. Bir üst lig olan efeler ligine yükselmek için Play off maçlarımızı kazanmak ve bu lige yükselecek iki takımdan birisi olmak istiyoruz. Takımımızın aynı inanç ve kararlılıkla bunu da başaracağına inanıyoruz. Bizler yönetici ve taraftarlarımızla her türlü desteğe hazırız. Yolun sonu şampiyonluk hedefimiz Efeler Ligi’dir.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.