DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

“Taraftar Yıldırım’ı istemiyor”

“Taraftar Yıldırım’ı istemiyor”
03.02.2018
A+
A-

Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Ufuk Ağca ve Anıl Budak’ın hazırlayıp sunduğu Tahminim Pekmez programında çarpıcı ifadeler kullandı.

Her Cuma akşamı saat 22.00’da 1 An tv ekranlarında canlı olarak yayınlanan ve gündemi belirleyen Spor&Talk Show programı Tahminim Pekmez, bu hafta da yine dopdoluydu. Programa telefonla bağlanan ve Fenerbahçe camiasındaki son gelişmeleri değerlendiren Fenerbahçe Eski İdari Menajeri Volkan Ballı, sezon sonunda gerçekleşecek seçimle ilgili net konuştu.

Sarı-Lacivertli camiada bir değişime ihtiyaç olduğunu vurgulayan Ballı, ‘‘ Fenerbahçe’de çok ama çok açık olan bir şey var. O da değişime duyulan ihtiyaç. Bu ihtiyaca ilk kıvılcım yakan isim de Sayın Ali Koç oldu. Artık Fenerbahçe camiası demokratik bir seçim istiyor ve tek dileğimiz de Haziran ayında bu demokratik seçiminin yaşanmasıdır. Ben Fenerbahçe taraftarının içerisinden gelen bir isim olarak şunu net olarak söyleyebilirim ki taraftar artık Aziz Yıldırım’ı istemiyor. Büyük saygı duyuyorlar ancak yeniden başkan olarak görmek istemiyorlar. Yıllardır yapıldığı gibi korku imparatorluğu yaratılarak seçime gidilirse bu çok büyük bir hayal kırıklığı olur. Ben yıllardır bu camianın içerisindeyim. Profesyonel olarak da Fenerbahçe’de görev yaptım. 3 şampiyonluk yaşadım ve en önemlisi de 100. Yıl şampiyonluğuydu benim için. Yeni dönem de görev beklediğimi de sakın düşünmeyin. Tek derdim; gelecek nesillere iyi bir Fenerbahçe bırakmak bunun için de gece gündüz çalışıyoruz. Fenerbahçe’yi daha iyi yerlere taşıyacağına inandığımız Sayın Ali Koç’u da canı gönülden destekliyoruz. Yıllardır Fenerbahçe’ye hastalıklı bir ruh yerleştirildi. Tek isteğimiz Haziran ayında demokratik bir seçim. Bu ortam sağlanırsa Fenerbahçe’de yıllardır beklenen değişimde yaşanacaktır. Fenerbahçe’nin genç üyelerinin tercihi de değişimdir’‘ ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.