DOLAR 32,3609
EURO 34,5533
ALTIN 2.382,93
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Ali Osman Özgül yeniden Başkan  

Ali Osman Özgül yeniden Başkan   
16.01.2018
A+
A-

 

Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesinin yapılan olağan genel kurulunda Mevcut Başkan Ali Osman Özgül yeniden Başkanlığa seçildi. Katılımın yüksek olduğu kongrede Divan başkanlığını TFF İstanbul İl Temsilcisi ve İASKF Genel Sekreteri Ali Tanrıyaşükür .yaptı.

Haber: Erol Eftekin

Bağcılar daki dernek lokalinde gerçekleştirilen Genel kurulda mevcut başkan Ali Osman Özgül ve Nezir Aydın yarıştı. Ilımlı bir havada gecen kongreye 315 Saha Komiserinden 181 delege katıldı.Kullanılan oyların 136 sını alan Ali Osman Özgül yeniden Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi başkanlığına seçildi.Nezir aydın ise 45 oy aldı. Genel Kurul sonrası delegelere hitaben bir konuşma yapan İstanbul Şube Başkanı Ali Osman Özgül amaçlarının geçmişi karıştırmak değil , geleceğe bakmak olduğunu belirttiği konuşmasına “Ben Allah’tan korkarım, 65 yaşından sonra ne kimsenin hakkını yerim ne de yediririm. Hatalarımız olabilir biz de insanız ama herşeye rağmen çok uğraş verdik, Saha Komiserleri Derneğini bir yerlere getirmek için çok emek saffettik. Burada bütün çalışan arkadaşlarıma ve sizlere sonsuz teşekkürler ediyorum” diye konuştu. Ali Osman Özgül,başkanlığındaki Futbol Saha Komiserleri Derneği İstanbul Şubesi yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

Ali Turgut Arık, Mustafa Rıdvanlar, Fadıl Kuş,Kenan Çelik,Hasan Çavuşoğlu,Fahri Aşıcı,Sezgin Piliç,Enise Bostancı,Ali Gün,Cemal Sivrikaya,Nevzat Akay ve Hüseyin Beşok.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.