DOLAR 33,0486
EURO 36,0151
ALTIN 2.618,94
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Futbol, basketbol ve golf rüzgârı Tivibu’da

Futbol, basketbol ve golf rüzgârı Tivibu’da
08.11.2017
A+
A-

Futbolda dev takımların hazırlık maçları, basketbolda EuroCup Avrupa Basketbol Ligi, Türkiye Basketbol Ligi, İtalya Basketbol Ligi, İspanya Basketbol Ligi, teniste FED Kupası, Erkekler Golf Turnuvası PGA ve Avrupa Golf Turnuvası EUR oyunları hafta boyunca Tivubu ekranlarında olacak.

Tivibu Spor’daki futbol heyecanında bu hafta 2018 FIFA Dünya Kupası için iki büyük hazırlık mücadelesi canlı olarak yayınlanacak. Fransa-Galler ve İspanya-Kosta Rika hazırlık maçları haftanın en önemli futbol karşılaşmaları arasında yer alıyor.

Tivibu Spor ekranlarında bu hafta basketbol rüzgârı da esiyor. EuroCup Avrupa Basketbol Ligi’nde ülkemizi temsil eden Tofaş ve Galatasaray Odeabank basketbol takımlarının mücadeleleri ekrana taşınacak. Tofaş Zenit St. Petersburg ile karşılaşırken, Galatasaray Odeabank’ın rakibi Hapoel Bank Yahav Jerusalem olacak. Türkiye Basketbol Ligi’nde Afyon Belediyesi – Türk Telekom mücadelesi de Tivibu Spor ekranlarında canlı olarak yayınlanacak. Basketbol severler İspanya ve İtalya Basketbol Liglerindeki karşılaşmaları da canlı olarak izleyebilecekler.

Kadın Milli Tenis Takımlarının mücadele ettiği FED Kupası’nda bu hafta Belarus ve ABD takımlarının karşılaşmaları Tivibu Spor ekranlarında tenis severler ile buluşacak.

Amerika Erkekler Golf Turnuvası PGA ve Avrupa Golf Turnuvası European Tour mücadeleleri ile Tivibu Spor, sporseverlere bir golf ziyafeti sunacak.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.