DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Az Bulutlu
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 25°C

“İşte benim takımım”  

“İşte benim takımım”   
01.07.2017
A+
A-

 

Kırmızı-Lacivertli ekip, sezonun ilk antrenmanına Altınordu patentli 23 genç ile çıkarken Başkan Seyit Mehmet Özkan, gördüğü manzarayı “İşte benim takımım” olarak özetledi.

Altınordu, 2017-2018 sezonunu hazırlıklarına Selçuk’taki İsmet Orhunbilge Tesisleri’nde başladı. İlk idmanı, Başkan Seyit Mehmet Özkan, yönetim ve icra kurulu kurulu üyeleri, dernek yöneticileri, taraftarlar ve kalabalık bir medya topluluğu takip etti. Kırmızı-lacivertli ekibin 26 kişi ile çıktığı ilk antrenman kadrosunda 23 gencin bulunması günün konusu olurken Başkan Seyit Mehmet Özkan, duygularını İşte benim takımım” diyerek özetledi. “Bugünü 10 yıl önce hayal etmiştik” diyen Özkan, “Böyle bir anı bana yaşattığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi. Eski başkanlardan İlyas Gönen ile Taraftarlar Derneği üyeleri ise futbolculara baklava ikram etti.

YAŞ ORTALAMASI 20.2

Yeni kadronun yaş ortalamasının 20.2 olduğunu ancak maç ve antrenman kıdemi açısından 6,5 yıl ortalamaya sahip olduklarını vurgulayan Özkan, “Türkiye’nin en genç, ancak buna karşılık kıdemli ekibiyiz. Stoperde 19-20 yaşında iki gencimize forma vereceğiz. Bu demektir ki, rakipten 9-10 yaş küçük olacağız. Eksikliğimizi gidermek için her gün üzerine bir şeyler koyarak çok daha fazla çalışacağız.” Yorumu yaptı.
MARKAMIZ ÇOK GÜÇLENDİ

Altınordu markasının artık çok güçlendiğini bununla paralel olarak beklentilerin de yükseldiğine dikkat çeken Özkan, “Şunu iyi bilin ki, Avrupa’da üç büyüklerden sonra en fazla tanınan kulübümüz. Bunda yetiştirici kimliğimiz önemli rol oynadı. Artık, toplumun beklediği üretken yapının doğru işlediğini ıspat etmek en önemli görevimiz. Kendimiz ve toplumla barışık, iletişimi güçlü kulüp yapımızı daha da geliştireceğiz. Sloganımız olan (İyi Birey, İyi Vatandaş, İyi Futbolcu” ya sıkı sıkıya sarılacağız. Ben artık a Takım maçlarına gitmeme düşüncemi de rafa kaldırıyorum. Ayda en az bir maçınıza geleceğim. Olmadığm yerde ise vekilim Barış Orhunbilge’dir” diye konuştu.

YARIM KALAN BİR İŞİMİZ VAR

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, yeni sezonun herkese hayırlı olmasını dileyerek, “Geçen sezondan yarım kalan bir işimiz var ve bunu tamamlayacağız. Aramıza deneyimli 3-4 oyuncu katmayı hedefliyoruz ancak acele etmeyeceğiz. Arif Morkaya ve Sinan Osmanoğlu, bizimle 5 yıldır birlikteydiler. Futbolda sözleşmeler gibi ayrılıklar da doğal. Oyun sistemine bağlı bir takımız ve yine doğru sistemi yakalamaya çalışacağız” dedi.

UĞUR ARSLAN KURU İMZALADI

İç transferde Erce Kardeşler ve Serkan Göksu ile anlaşan Altınordu, üçüncü imzayı Uğur Arslan Kuru’ya attırdı. 16 YŞub.at 1989 doğumlu oyuncu, Altınordu’nun mevcut kadrosunun en deneyimli futbolcusu oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.