DOLAR 33,0943
EURO 36,0370
ALTIN 2.589,67
BIST 11.164,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Badminton durmak bilmiyor      

Badminton durmak bilmiyor         
16.06.2017
A+
A-

 

Badminton Federasyonu, ara vermeden çalışmalarına yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Badminton Federasyonu 2020 Tokyo Olimpiyatları hazırlık süreci içerisinde  “Tek Erkekler” 2.Hazırlık Milli Takım kampını yine Endonezya’nın Jakarta şehrinde Tangkas Kulübünde yapıyor. 20 gün sürecek olan Milli Takım Kampı, 23 Haziran’da sona erecektir.

2020 Tokyo Olimpiyatları “Çift ve Tek Bayanlar” Milli Takım Hazırlık Kampı ise Dünya Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezleri Eski Sorumlusu ve Antrenör Eğitmeni Alman Antrenör Gunther Huber’le Ankara / Sincan İlçe Spor Salonun devam ediyor. 10 Haziran 2017 tarihinde başlayan Milli Takım Kampı 23 Haziran’da sona erecektir.

Badminton Federasyonu 2020 Tokyo Olimpiyatlarına hazırlanmanın yanısıra aynı zamanda geleceğin Olimpiyat Sporcularını nı da yetiştirmek için, 14 Haziran 2017 tarihinde başlayan ve 3 gün sürecek olan 13 Yaş Milli Takım Seçmelerine de  Ankara / Mamak İlçe Spor Salonunda devam ediyor.

Yine 17 Yaş Milli Takımımız da bu süre içerisinde Sırbistan’nın Novi Sad şehrinde gerçekleşecek olan Uluslararası 17 Yaş Gençler Badminton Turnuvası için Sırbistan’a gitti. 16 Haziran 2017 tarihinde başlayacak olan turnuva 3 gün sürecektir.

Federasyon Başkanı Murat Özmekik: “ 2020 Tokyo Olimpiyatlarına hazırlıklarımız Endonezya’da Tek Erkekler, Ankara Sincan’da Tek ve Çift Bayanlar Hazırlık kampı olmak üzere devam ediyor.

Ayrıca geleceğin daha başarılı Badmintoncularını yetiştirebilmek için Badmintoncularımızı 17 yaş Uluslarararası Gençler Turnuvası için Sırbistan’a ve 13 yaş altı Balkan Badminton Şampiyonası için Bulgaristan’a gönderiyoruz.

Bayramdan sonra da yine Olimpiyat kota puan müsabakası içinde Rusya’ya göndereceğiz.

Bizlere kaynakları seferber eden başta Gençlik ve Spor Bakanımız Akif Çağatay Kılıç’a, Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan’a ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, daha fazla başarı ve ülkemizin güzel insanlarına daha fazla hizmet için desteklerinin artarak devam etmesini diliyorum.’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.