DOLAR 33,0922
EURO 36,2301
ALTIN 2.635,76
BIST 11.115,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Mustafa V. Koç adına “spor ödülü” verilecek  

Mustafa V. Koç adına “spor ödülü” verilecek   
16.06.2017
A+
A-

 

Mustafa V. Koç’un sporun pek çok alanına sağladığı katkılar, spor tutkusu, sportmenlik anlayışı ve bu alandaki vizyonu, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Koç Holding işbirliğiyle “Mustafa V. Koç Ödülü”nde bir araya geldi.

Başarılı ve vizyoner iş insanı kimliğinin yanı sıra, gerek sporcu ve yönetici, gerekse de destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç’un spor alanındaki vizyonunu sürdürmek amacıyla ‘Olimpik Değerlere Katkı’ temasıyla “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” düzenlenecek. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi ve Koç Holding iş birliğiyle gerçekleşen “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” ile tutkulu bir sporcu ve sporsever olan merhum Mustafa V. Koç’un bu alanındaki vizyonunu sürdürmek ve bir dünya görüşü, yaşam tarzı olan olimpizm ruhunu yaygınlaştırmak amaçlanıyor.

“Mustafa V. Koç Spor Ödülü”ne, “Dostluk, mükemmellik, saygı, dayanışma, eşitlikçi, insancıl ve evrensel anlayışa sahip olma” gibi olimpik prensipleri ve değerleri taşıyan, alanında ulusal veya uluslararası ölçekte çalışmalar yapan ve katkıda bulunan sporcu, antrenör, yönetici gibi spor insanlarının yanı sıra bu alanda değer yaratan kişi ve kurumlar aday gösterilebilecek. Jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmenin ardından 200 bin TL maddi değerdeki “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” 25 Eylül 2017 tarihinde gerçekleştirilecek törenle sahibini bulacak.

Başvurular ve aday gösterme süreci 04 Temmuz 2017 tarihine kadar Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreterliği ve info@olimpiyat.org.tr adresi üzerinden gerçekleştirilebilir.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.