DOLAR 34,2398
EURO 37,6309
ALTIN 2.920,13
BIST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 30°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
30°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 25°C

Pilotların karavanlı mücadelesi

Pilotların karavanlı mücadelesi
06.06.2017
A+
A-

 

RedBull Racing pilotları Daniel Ricciardo ve MaxVerstappen, alışılmışın dışında bir rekabete girdiler. İki pilot, Aston Martin Vanquish’e bağladıkları iki karavan ile 9 Haziran’daki Avusturya Grand Prix’i öncesi Spielberg pistinde yarıştılar.

 Daniel Ricciardo ve MaxVerstappen, bugüne kadar F1 aracı dışında kullandıkları farklı araçlara bir yenisini daha ekledi. RedBullRing’e çıkan iki pilot, arabalarının arkasına bağladıkları kamp karavanı ile RedBull Ring pistini ilk sırada tamamlamaya çalıştı.

Aston Martin’e bağladıkları karavan ile zorlu anlar yaşayan iki pilot, bir o kadar da eğlenceli görüntülere sebep oldu. Karavanı tek parça olarak finiş çizgisine getiremeyen pilotlar, yapacakları kamp içinde sıkıntı içine girmiş oldular.

Avustralyalı pilot Daniel Ricciardo, “Piste çıktığımızda nasıl görüntüler ortaya çıkacağını bilmiyordum ama sonuç olarak oldukça eğlenceli anlar yaşadım. Ufak bir çocuğa çikolata vermek gibiydi, pistte eğlendiğimiz için daha fazlasını istedik. Karavanı kaybederken gülmekten ağlıyordum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.