DOLAR 33,0686
EURO 36,0311
ALTIN 2.614,47
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

NBA’in ‘efsaneleri’ İstanbul’da

NBA’in ‘efsaneleri’ İstanbul’da
03.05.2017
A+
A-

 

Dünyaca ünlü NBA Fan Zone, Türk Telekom sponsorluğu ile ilk defa İstanbul’a geliyor. Michael Jordan’dan Magic Johnson’a, Kobe Bryant’dan Shaquille O’Neal’a, efsane basketbol yıldızlarının imzalı formalarının, ayakkabılarının ve hikayelerinin sergilendiği NBA Fan Zone İstanbul, basketbol tutkunlarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

Türk Telekom iletişim sponsorluğundaki NBA Fan Zone, Türkiye’de ilk defa basketbol severlerle buluşuyor. Michael Jordan’dan Magic Johnson’a, Kobe Bryant’dan Shaquille O’Neal’a, birçok efsane ismin imzalı özel formalarını, basketbol yıldızlarının ayakkabılarını görmek ve hikayelerini dinlemek isteyen basketbol severler, 5 Mayıs-5 Haziran tarihlerinde Demirören AVM’de NBA Fan Zone’u ziyaret edebilecek.

Sporseverler, maç yorumlama aktivitesi ve gerçek saha kenarı deneyimi sunan VR uygulaması ile NBA deneyimini yaşayabilecek. Katılımcılar ayrıca, NBA ailesine katılan oyuncular ile Türk NBA yıldızların tanıtımı ve şampiyonluk sevinci gibi birçok eğlenceli içeriğe ev sahipliği yapan NBA Fan Zone’da, NBA dünyasının renkli dünyasına şahitlik edecekler.

Saha kenarından NBA keyfi

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, NBA Fan Zone kapsamında kuracağı içerik deneyimleme alanıyla, katılımcılara bambaşka bir NBA deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor. Türk Telekom VR içerik deneyimleme etkinliği kapsamında katılımcılar, bir NBA maçını salonun en prestijli yeri olan ‘saha kenarı’ koltuklarında, sinema ve müzik dünyasının yıldızlarıyla yan yana izlemenin keyfini çıkaracak. Gerçek anlamda benzersiz bu 360 derecelik gerçek ‘saha kenarı’ simülasyonu için, Türk Telekom ve NBA, son derece detaylı bir çalışmaya imza atıyor.

Kaan Kural’la Tivibuspor kanalında basketbol yorumlama şansı

Etkinlik kapsamında yine Türk Telekom tarafından alanda açılacak “Tivibuspor NBA Stüdyo” sergisine gelenler, 1 dakikalık sürelerle maçları yorumlama fırsatı da yakalayacak. Seçilen başarılı yorumcularsa, basketbolun popüler yorumcu ve yazarlarından Kaan Kural ile birlikte Tivibuspor ekranında yorum yapma şansına sahip olacak. Bu sıra dışı sergiye katılan Türk Telekom Selfy müşterileri ise 1 bilet aldıkları takdirde 2’inci bilete ücretsiz sahip olma şansı elde edecek.

Doya doya NBA keyfi

Katılımcılar, NBA FAN ZONE’da efsanelerin gerçek boyuttaki görsellerini, el ve ayak izlerini bulabilecek. Ziyaretçiler, tüm NBA takımlarının formaları ve tarihleri, NBA’daki Türk yıldızları ve dünyanın dört bir yanından NBA ailesine katılan oyuncular hakkında bilgi edinebilecekler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.