DOLAR 33,0873
EURO 36,1132
ALTIN 2.599,24
BIST 11.118,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Gençler kıyasıya yarıştı

Gençler kıyasıya yarıştı
06.01.2017
A+
A-

Bakırköy okul sporları “Şehit Ömer Halisdemir Sezonu” Kaymakamlık Atletizm Kros Yarışları’nda ilçe genelinde okuyan öğrenciler, ferdi ve takım halinde şampiyon olabilmek için kıyasıya yarıştı.

Kaymakamlık Atletizm Kros Yarışları, Küçük Erkekler, Küçük Kızlar, Yıldız Kızlar, Yıldız Erkekler, Genç Kızlar ve Genç Erkekler A ve B olmak üzere toplam 8 kategoride yapıldı.
Okul takımları da yarıştı
Ferdi olarak mücadele eden atletler, aynı zamanda takım halinde de birinci olabilmek için yarıştı.
Kaymakamı Adem Öztürk: “Amacımız sporcu ruhu taşıyan nesiller yetiştirmek”
Yarışların ardından düzenlenen ödül töreni nde konuşan Adem Öztürk, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. her alanda olduğu gibi ilçede sporu ve sağlıklı yaşamı geliştirmek için de çok çabaladıklarını belirten Öztürk; “Mesele sportif başarı değil, spor ruhunu hayatın her anında yaşayabilen nesiller ortaya koymaktır. Bunun için gençlerimiz başta olmak üzere tüm bakırköylüleri sporla buluşturmak için gece -gündüz çalışıyoruz.
Spor yapanların daha sağlıklı daha başarılı ve daha mutlu olacağını belirten Öztürk, sporu yaşayan bireylerin yetişmesini ümit ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrenciler madalyalarını kaymakam Adem Öztürk,Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Albayrak’ın elinden aldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.