DOLAR 33,0849
EURO 36,0908
ALTIN 2.592,82
BIST 11.170,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Hayalleri Süsleyen Buz Pisti Ankara’da

Hayalleri Süsleyen Buz Pisti Ankara’da
19.12.2016
A+
A-

 

New York Central Park ve İngiltere Hyde Park gibi dünyanın önemli merkezlerinde bulunan açık hava buz pisti ortamı Next Level’da yaşatılacak.

 Yeni yıla günler kala Ankara’da bir ilk olan, açık havada gerçek buz pateni pisti Next Level Alışveriş Merkezinde açılıyor. Next Level, romantik Hollywood filmlerinin unutulmaz sahnelerinin çekildiği New York Central Park ve İngiltere Hyde Park gibi önemli merkezlerde buz pateni yapan çocukları izlediğimiz kış filmlerinin o çok keyifli anlarını ziyaretçilerine yaşatmaya hazırlanıyor.

Bu kış yılbaşı ve sömestrde unutulmaz anılarınız olacak!

Buz pisti, çocukların kış eğlencesini doyasıya yaşayabilmeleri için yılbaşı ve sömestr dönemlerini kapsayacak olan 24 Aralık – 2 Şubat tarihleri arasında kurulacak. Next Level buz pisti, 5 yaş ve üzeri tüm çocukların buz pateni deneyimini doyasıya yaşamaları için her gün 12:00 – 20:00 saatleri arasında uzman kadrosu ve profesyonel antrenörleri ile hizmet verecek.

Gerçek buz pisti olur da dans gösterisi olmaz mı?

Son teknoloji donanımlar ile kurulacak olan buz pistinde, rengarenk ışık şovları, müzik ve sürpriz buz dansı gösterileri de yer alacak. Yeni yıla girerken, süslenmiş çam ağaçlarının arasında açık havada buz pateni keyfi yaşayacak olan ziyaretçiler, hem gündüz saatlerinde hem de ay ışığında aileleri ve sevdikleriyle paten kayma deneyimi yaşayacaklar. Bu anları daha da unutulmaz yapabilmek adına her seansta özel cihazlar kullanılarak patencilerin üzerine kar yağdırılacak ve kış mevsiminin tadı doyasıya çıkarılacak.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.