DOLAR 33,0854
EURO 36,0815
ALTIN 2.597,97
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 33°C
Pts 31°C

Söğütlüçeşmespor hakem kurbanı

Söğütlüçeşmespor hakem kurbanı
06.12.2016
A+
A-

 

İstanbul U-15/A Gençler ligi 9.Grupta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Söğütlüçeşmespor İFA spor sahasında oynadığı Ayazağaspor maçın da iki ofsayt golü ile 2-1 mağlup oldu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Ligin 12.Haftası İFAspor sahasında 9.Grupta küme düşme maçı olan Söğütlüçeşmespor , Ayazağaspor takımları karşı karşıya geldiler.Karşılaşmayı Serkan sert,Alim Yılmaz ve Mehmet Polat Volkan hakem triyosu yönetti.

Müsabakaya hızlı başlayan ev sahibi Söğütlüçşemespor 3.Dakikada Emrullah’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

8.Dakikada misafir takım Ayazağaspor takımında M.li takımın beraberlik gollünü atarken üç kişinin ofsayt da olması dolaysıyla ev sahibi takım Söğütlüçeşmespor uzun süre itiraz ettiyse de sonuç değişmedi ve ilk yarı 1-1 berabere sonuçlandı.

İkinci yarı her iki takımda daha kontrollü oyun sergilerken zamana zaman bir birlerinin kalesinde tehlikeli olmaya başladılar.

44.Dakikada Ayazağaspor takımında Esat Söğütlüçşemespor ağlarına topu gönderdi karşılamanın yan hakemi Mehmet Polat Volkan ofsayt gerkcesi ile önce bayrağı kaldırdı ancak daha sonra indirdi ve karşılaşmanın orta hakemi Serkan sert sandıra noktasını göstererek gollü verdi.

Ev sahibi takım Söğütlüçeşmespor ilk goldeki gibi uzun süre itiraz ettiyse de sonuç değişmedi ve karşılaşma misafir takım Ayazağaspor 2-1 kazanarak üç puanı alan takım oldu.

Maçın bu sonuçla biteceği tahmin edilirken maçın hakemi Taşova Spor aleyhine olmayan bir penaltı çaldı.

Yapılan itirazlara rağmen hakem kararından vaz geçmedi. Penaltı atışını kullanan Murat Suluova Gençler Birliği takımını deplasmanda 2-1 öne geçirdi ve maç bu sonuçla sona erdi.

Maç sonunda taraftarların hakemi yoğun şekilde protesto etmesi sonucu maçın hakem üçlüsü polis eşliğinde saha içerisinde bir süre bekletildi.

Ayrıca geçtiğimiz sezonlarda maçlarda saha komiserliği görevini Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü ve bu işde tecrübeli personeli görev yaparken bu sezon değişen kural gereği maçlara ilçe dışından ithal başka kurumlardan Saha Komiseri geliyor.

Saha Komiserliği görevi o şehrin çalışanı olması hem sahanın maça hazırlanması hem de o yöreyi iyi bildikleri için bir avantaj sağlıyor.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.