G-TQCBD7NNX5
Dolar 40,5557
Euro 47,7046
Altın 4.353,42
BİST 10.642,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Pts 34°C
Sal 33°C
Çar 30°C
Per 30°C

Lideri devirdiler…

Lideri devirdiler…
28 Kasım 2016 14:56
A+
A-

 

Türkiye Voleybol Federasyonu 2.ligde mücadele eden Arhavi Bld. GSK Fındıklı Sporla kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı maçı muhteşem bir galibiyetle noktaladı.

 Haber: Hayati Akbaş

Ligin lideri konumunda olan Fındıklı sporu oynadığı güzel maçla rakibine fırsat vermeden 3-0’lık net skorla ligin liderliğini elde etti.

Voleybolda Arhavi Belediyesi Erkekler Lideri Devirdi

Voleybol 2.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Arhavi Bld. GSK kendi sahasında oynadığı maçın avantajını iyi değerlendirdi. Türbinleri tıklım tıklım dolduran Arhavili sporseverler maç boyunca büyük destek verdiler. Bu desteğin karşılığı olarak Arhavi Bld. GSK setlerde 26-24, 25-20, 25-20’lik sonuçlarla güçlü rakibi fındıklı Sporu 3-0 yenmesini bildi. Kulüp başkanı ve aynı zamanda belediye başkanı olan Coşkun Hekimoğlu, takımı ve oyuncuları tek tek tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Maçta en üzücü olay Arhavi Bld. GSK’nın önemli oyuncularından olan Caner Özturna’nın bir pozisyon sırasında ayağını feci şekilde burktu.

Arhavispor önümüzdeki hafta Sinop deplasmanına Gerze Gençlik Gücü takımıyla karşılaşacak.

 

Site Yöneticisi
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.