DOLAR 33,0376
EURO 36,0650
ALTIN 2.623,25
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 35°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Yeni bir sporcu içeceği: CR7 Drive

Yeni bir sporcu içeceği: CR7 Drive
19.11.2016
A+
A-

 

Global beslenme şirketi Herbalife ile dünya futbolunun yaşayan efsanesi Cristiano Ronaldo, Herbalife’ın yeni sporcu içeceği “CR7 Drive” için bir araya geldi.

 Yeni sporcu içeceği CR7 Drive hakkında konuşan Herbalife Türkiye Genel Müdürü Kemal Ülgen, Ronaldo’nun beslenmesine son derece dikkat ettiğini, CR7 Drive’ın da Ronaldo’nun performansını artırıp özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak için üretildiğini söyledi. Ülgen, “CR7 Drive’ı Ronaldo için ve onunla birlikte geliştirdik ancak Ronaldo’nun ihtiyaçları herhangi başka bir sporcununkinden veya sporseverinkinden o kadar da farklı değil. CR7 Drive’ı her seviyedeki sporcunun kullanımına sunduğumuz için gurur duyuyoruz” diye konuştu.

“Herbalife, beslenmenin performansım için ne kadar belirleyici olduğunu anlıyor” diyen Real Madridli yıldız forvet Ronaldo ise“CR7 Drive’ın geliştirilmesi için özel olarak sporcu beslenmesinden sorumlu Herbalife bilimsel ekibiyle çalışmak hem son derece verimliydi hem de gerçek bir işbirliğinin nasıl olması gerektiğini bana gösterdi” diyerek düşüncelerini açıkladı.

CR7 Drive yapay tatlandırıcı içermemesi sebebiyle, geleneksel sporcu beslenmesi ürünlerine yenilikçi bir bakış açısı getiriyor. Sporcu beslenmesi uzmanları tarafından karbonhidrat, sıvı ve elektrolitlerin hızlı bir şekilde yerine konmasını sağlamak amacıyla formüle edilen ve karbonhidrat ile elektrolit içeren CR7 Drive, uzun süreli dayanıklılık egzersizlerinde performansın korunmasına katkı sağlıyor ve fiziksel egzersiz sırasında su emilimini artırıyor*.

2 ölçü kaşığı (27 g) ürünün 500 ml su ile karıştırılmasıyla elde edilen spor içeceği, 215 mOsml/kg su ozmolaliteye sahip olmakla birlikte 24,54 mmol/l elektrolit ile yüksek miktarda B12 vitamini ve tiamin de içeriyor. Ayrıca magnezyum içeren CR7 Drive’ın porsiyon başına enerji miktarı ise 100 kcal’dan az. Hazırlaması ve içmesi zahmetsiz olan CR7 Drive, ve tüm Herbalife24® ürünleri gibi bağımsız Informed-Sport laboratuvarları tarafından yasaklı maddeler testinden geçirilerek üretiliyor.

CR7 Drive, Herbalife uzmanlarından oluşan profesyonel bir ekibin, hedeflenmiş ve amaca yönelik takviyeler hazırlayarak Ronaldo’nun performansını geliştirmek amacıyla yıldız futbolcuyla geliştirilen güçlü işbirliği sayesinde üretildi. Herbalife, Ronaldo ile imzaladığı uzun süreli anlaşma uyarınca sporcuyu hem sahada hem de saha dışında destekleme taahhüdüyle çalışmalarını sürdürüyor.

*2 ölçü kaşığı (27 g) ürünün 500 ml su ile karıştırılmasıyla elde edilen karbonhidrat ve elektrolit içeren bu spor içeceği, uzun süreli dayanıklılık egzersizlerinde performansın korunmasına katkı sağlar ve fiziksel egzersiz sırasında su emilimini artırır.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.