DOLAR 33,0460
EURO 36,0466
ALTIN 2.620,62
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 35°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

50 Kulüpten toplam 312 sporcu katıldı

50 Kulüpten toplam 312 sporcu katıldı
16.11.2016
A+
A-

 

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “ 15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi 2. kademe  yarışmaları” Adana Merkez Parkı’nda gerçekleştirildi.

Müsabaka startını Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak verdi.

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur “15 Temmuz Demokrasi Zaferi Kros Ligi 2. kademe  yarışmaları”na 50 kulüpten toplam 312 sporcunun katıldığını söyledi.

Müsabakaların hayli çekişmeli geçtiğini belirten Uğur, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hava koşulları, tesis ve organizasyon olarak Adana’nın atletizm üssü olmasını sağladık. Kros liginin ikinci ayağı  Adana’da gerçekleştirildi. Müsabakalara  gençler ve büyükler kategorisinde toplam 312  sporcu katıldı. Yarışmalar sorunsuz ve çekişmeli bir şekilde tamamlandı.Müsabakalara katılan takımların ulaşım, konaklama, beslenme gibi konularda her türlü desteği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın destekleriyle  sağlandı.  Dereceye giren sporcu ve kulüpleri  kutluyorum .Emeği ve hizmeti geçen hakem ile diğer görevlilere teşekkür ediyorum.”

Bu arada, ferdi ve takım sıralamasında dereceye giren sporcu ve kulüplere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Atletizm Federasyonu Başkan Vekili  Muzaffer Karadeniz, Asbaşkan Ali Aksu ile Eski Federasyon Başkanı Fikret Çetinkaya verdiler.

Ayrıca Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Dairesi Başkanlığı tarafından dereceye giren sporculara ve müsabakaların sorunsuz bir şekilde hazırlanıp tamamlanmasını sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel’e plaket takdim edildi.

Müsabakada dereceye girenlerin isimleri şöyle:

Büyük Kadınlar: Özlem Kaya,Sevilay Eytemiş, Esma Aydemir

Büyük Erkekler: Alper Demir, Ramazan Özdemir, Cihat Ulus

Genç Erkekler: Ömer Oti, Sezgin Ataç, Ferhat Bozkurt

Genç Kızlar: Pınar Demirtaş, Yayla Kılıç, Emine Akbingöl

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.