DOLAR 33,0799
EURO 36,0369
ALTIN 2.608,43
BIST 11.136,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Altınordu’ya Azeri konuk

Altınordu’ya Azeri konuk
20.09.2016
A+
A-

 Altınordu, ülkemizin önemli futbol merkezlerinden biri konumuna yükselen Selçuk-Efes Tesisleri ve Torbalı’daki AFMO’da Azerbaycan U17 Milli Takımı’nı konuk ediyor.

  Pazartesi günü İzmir’e gelip Kuşadası’na geçen 28 kişilik Azeri kafilesi, yaklaşık 10 günlük kamp yapacak ve bu süreçte Altınordu’nun genç takımlarıyla 3 hazırlık maçı oynayacak. İlk maçı, 21 Eylül Çarşamba günü Altınordu U17 takımıyla oynayacak Azeri ekibinin 24 ve 28 Eylül’de Altınordu’nun hangi yaş takımlarıyla karşılaşacağı henüz kesinlik kazanmadı. Azerbaycan U17 Milli Takımı 10 günlük kamp döneminde antrenmanlarını Selçuk-Efes Tesisleri’nde yapacak, maçlarını ise AFMO’da oynayacak.

Altınordu Sportif Etkinlikler Yöneticisi Gökhan Göktürk, Selçuk-Efes Tesisleri’ni genç takımlar kamp merkezi haline getirmeyi planladıklarını söyleyerek, “Çok iyi saha, hava ve doğa şartlarına sahip Selçuk’un havalimanına yakınlığı ve otoban bağlantısı, kamp merkezi için çok büyük avantaj. Azerbaycan U17 Milli Takımı kampı ile bu dönemi başlatıyoruz. Avrupa çapında yapacağımız tanıtımla ilgili hazırlıklarımızı da tamamladık. Özellikle uluslararası turnuvalar, tesisimizin tanıtımı açısından büyük önem taşıyor” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.