DOLAR 33,0723
EURO 36,0863
ALTIN 2.632,76
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Vücutcular başkan Basa’yı ziyaret etti

Vücutcular başkan Basa’yı ziyaret etti
12.09.2016
A+
A-

 

Pazar ilçesinden Serdar Tonyalı, Oguzhan Engin, Yusuf Kaplan ve Yılmaz Görmüş ‘un Vücut Geliştirme-Fitness Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmelerine çağrıldı.

Haber: Hayati Akbaş

Antalya’da 21-25 Eylül 2016 günlerinde yapılacak olan Fıtness Dünya Milli Takım şampiyonasına katılacak olan Pazarlı sporculardan Serdar Tonyalı ve hocası Yusuf Kaplan,  Pazar Belediye Başkanı Dr. Ahmet Basa’yı makamında ziyaret etti. Sporcular madalya için Başkan Basa’ya söz verdi.

Hem sporcu hem de antrenör olan Kaplan, Pazar ilçesini arkadaşları Serdar Tonyalı, Yılmaz Görmüş ve Oguzhan Engin ile birlikte temsil ederek, ilk 3’e girip Türkiye Milli Takımına seçilip, Dünya Şampiyonalarına katılmayı elde etmeye çalışacaklarını ifade etti.
Tonyalı ise seçmelerde derece alıp, önemli uluslararası organizasyonlarda milli takım forması giymek için çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Tonya’lı, “Her yarışmada olduğu gibi bu yarışmada da yanımızda olan bize desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Basa’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnşallah kupalarla Pazar’a dönerek başkanımızı mutlu ederiz.” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Basa, ilçeyi temsil edecek sporculara başarı dileyerek, “Temenni ediyorum ki bu seçmelerde sporcularımız Pazar’ımızı en iyi şekilde temsil ederek derece yapıp Dünya Şampiyonasına katılmaya hak kazanırlar. En iyi sonuçlarla döneceklerine inanıyorum. Pazarlı ve belediye olarak kendilerinden gurur duyuyoruz. Bu kardeşlerimize gereken desteği vereceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.