DOLAR 33,0686
EURO 36,0311
ALTIN 2.614,47
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

‘İstanbul Kite Festival’ tüm heyecanı ile devam ediyor

‘İstanbul Kite Festival’ tüm heyecanı ile devam ediyor
13.08.2016
A+
A-

 Maximum Kart ana sponsorluğunda, Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından organize edilen spor, müzik, yaşam stili festivali ‘İstanbul Kite Festival’ tüm heyecanı ile devam ediyor.

 Maximum Kart ana sponsorluğunda, Türkiye Yelken Federasyonu ve Playmaker Sports&Entertainment tarafından düzenlenen Türkiye’nin en büyük ulusal kiteboard organizasyonu ‘İstanbul Kiteboard Festival’ finalleri İstanbul BURC Beach’te gerçekleşmeye devam ediyor. Birbirinden iddialı 120 sporcu şampiyonluk için yarıştığı ‘İstanbul Kite Festival’de ‘kitefoil’ kategorisinde erkeklerde Ejder Ginyol, kadınlarda ise Bilge Öztürk birinci oldu. Şampiyonada ‘freestyle’ kategorisinde ise; erkeklerde Serkan Erkek, kadınlarda da Çisil Özel Türkiye şampiyonu unvanını elde etti.

Maximum Kiteboard Turkish Open’e Taner Alperen Beyli, Aykurt, Ejder Ginyol, Armağan Ersolak, Başak Çakmak, Berna Öztürk, Bilge Öztürk, Enç Özen, Serkan Erkek, Kerem Balık, Çisil Özen, Arzu Taylan, Musa Uysal gibi şampiyon isimler katıldı.

2013 yılından beri Maximum Kart’ın desteği ile gerçekleşen Türkiye’nin en büyük kiteboard organizasyonu Maximum Kiteboard Turkish Open, her sene içeriğini daha da zenginleştirerek kiteboard sporuna duyulan ilginin artmasını sağlıyor.

Organizasyonun diğer sponsorları arasında, Arçelik, Arbella, Casio G-Shock, LTB Jeans, Magna Hotels, Power TV, Power FM, NTV Spor ve BÜMED yer alıyor.

Windsurf’ü andıran, ancak yelken yerine ‘kite’ adı verilen ve uçurtma ile paraşüt arası bir ekipmanla rüzgar kontrolüne dayalı bir board sporu olan ‘Kiteboard’, dünyada en popüler sporları arasında yer alıyor. Görselliği ve izleyicide bıraktığı heyecan da son yıllarda ‘Kiteboard’un en çekici su sporu olmasını sağlıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.