DOLAR 33,0895
EURO 36,1093
ALTIN 2.598,54
BIST 11.122,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Mustafa V.Koç Türkiye yat şampiyonası başlıyor

Mustafa V.Koç Türkiye yat şampiyonası başlıyor
12.08.2016
A+
A-

 

Türkiye Yelken Federasyonu (TYF) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek Mustafa Vehbi Koç Türkiye Yat Şampiyonası, 17-20 Ağustos tarihlerinde Muğla’nın Bodrum ilçesinde yapılacak.

45 teknenin katılması beklenen yarışlar, üç gün boyunca farklı sınıflarda yapılacak. Yarışlar sonunda en başarılı ekip, Avrupa’da seçilen bir yarışta Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanacak.

TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Organizasyonun tanıtım toplantısı İstanbul’da yapıldı. Basın toplantısına, TYF Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Belli ile yönetim kurulu üyeleri Ömer Karacalar ve Turgut Kutlu katıldı. Serhat Belli, bu sene ikincisi düzenlenen yarışı Mustafa Vehbi Koç anısına gerçekleştirdiklerini ve geleneksel hale gelmesini amaçladıklarını belirterek, “Şampiyonamıza destek veren tüm ekiplerimiz ve markalarımızla, bu prestijli yarışı geleneksel hale getirmek için çalışıyoruz. Yarış için güzel bir rota seçtik. Yarışların en verimli ve güvenli şekilde gerçekleşmesi için tüm ekiplerin ilgili talimatları itinayla yerine getirmesini, hava koşullarının da bizden yana olmasını temenni ediyor, yarışa katılacak tüm ekiplere şimdiden başarılar diliyoruz” dedi.

BAŞVURU 17 AĞUSTOS’A KADAR SÜRECEK

TYF Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Kutlu da sporcu ve kulüplerin yarışa gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Ömer Karacalar ise yelkenciliğin gelişmesi ve yaygınlaşması adına çalışmaların hızla sürdüğünü ifade etti.

Organizasyona katılmak isteyenler, 17 Ağustos Çarşamba gününe kadar başvuruda bulunabilecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.