DOLAR 33,0873
EURO 36,1132
ALTIN 2.599,24
BIST 11.118,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Türkiye Paintball Ligi 2.Ayak müsabakaları Nevşehir’de oynandı

Türkiye Paintball Ligi 2.Ayak müsabakaları Nevşehir’de oynandı
09.05.2016
A+
A-

 

Türkiye Paintball Ligi 2.Ayak müsabakalarında İstanbul Joker Takımı birincilik kupasının sahibi oldu.

 Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Paintball Ligi 2. Ayak müsabakaları 07–08 Mayıs tarihlerinde Nevşehir’in Kozaklı ilçesinde oynandı.

Müsabakalarda Antalya Getto, Side, Manavgat, Deliler, Penta, Altay ve Joker Paintball takımları mücadele etti.

Cumartesi günü düzenlenen eleme maçlarının ardından, Federasyonumuz Genel Sekreteri Zeki Öztürk ,Paintball Branş Sorumlusu Ertuğrul Toprak, Paintball Teknik Kurulu üyeleri Sinan Kıçar, Bekir Ekici, Paintball Merkez Hakem Kurulu Başkanı ile Üyeleri sporcular ve hakemlerle Divaisip Termal Otel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Paintball sporunun daha iyi seviyelere gelmesi için neler yapılabileceği hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

Pazar günü sabah saat 09.00’da başlayan mücadelelerden sonra İstanbul Joker Takımı birincilik, İzmir Altay Takımı ikincilik ve Antalya Getto Takımı da üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Başarılı takımlar kupa ve madalyalarını, Kozaklı Kaymakamı Kemal Duru, Teftiş Kurulu Eski Başkanı Hasan Çelik ve Federasyon Genel Sekreterimiz Zeki Öztürk’’en aldı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.