DOLAR 33,0486
EURO 36,0151
ALTIN 2.618,94
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Hopaspor’a her kesimden destek

Hopaspor’a her kesimden destek
22.04.2016
A+
A-

Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan ve Belediye Başkanı Nedim Cihan Hopaspor’a başarılar dilediler.

Haber: Hayati Akbaş

Hopa Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Belediye Başkanı Nedim Cihan, Hopaspor Başkanı Nedim Koyuncu ve yönetimini Arhavi maçı öncesi ziyaret ederek toplantı düzenlendi.
Hopa Kaymakamı Özkan ziyaret sırasında yaptığı açıklamada ” Birlik beraberlik ve profesyonellik çerçevesinde gerçekleşmesini istediğimiz bu müsabakanın Hopa için, takımımız için, Dünya’nın her yerinde nefes alan Hopalı kardeşlerimiz için istediğimiz netice de sonuçlanmasını istiyoruz.
Sizlerin bu şehre yakışanı yapıp, hak edilen başarıyı onurlu bir şekilde tarihe yazacağınıza şehir olarak inanıyoruz” diyerek pazar günü oynanacak Arhavi spor Bal ligi yükselme maçı için başarılar diledi.

Hopa Belediye Başkanı Nedim Cihan Hopaspor’un her zaman yanında olduklarını, Hopa için bu maçı inşallah alacağımızı, tüm Hopa olarak takımın yanında olacağını dile getirdi.
Başkan Nedim Cihan  “Hopa halkı için üst liglerde başarı artık bir özlem haline gelmiştir. Gencinden yaşlısına, kadınından çocuğuna herkesin Hopaspor adına, Hopa adına seferber olduklarını görmekteyiz. Bu final karşılaşması maçının centilmence geçmesini temenni ediyor, Hopaspor’umuza başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.