DOLAR 33,0028
EURO 36,0094
ALTIN 2.569,82
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 33°C
Çar 34°C
Per 32°C
Cum 33°C

Ali Gürbüz kıspet giydi

Ali Gürbüz kıspet giydi
02.04.2016
A+
A-

 

Muratpaşa Belediyespor Kulübü Yağlı Güreş takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Başpehlivan Ali Gürbüz’ünde yer aldığı ilk yağlı antrenmanı  Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’da izledi

 Haber: Fatih Bacak

650 ve 651’nci Tarihi Kırkpınar Başpehlivanlıklarını kazanan Başpehlivan Ali Gürbüz, er meydanına çıkacağı günü bekliyor. MuratpaşaBelediyespor adına er meydanına çıkacak olan Başpehlivan Ali Gürbüz, 1 Mayıs’ta yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri ile güreşseverlerle buluşacak. Kumluca er meydanına çıkacak olan Ali Gürbüz, kıspet giyip, ekibi ile birlikte çim saha yağlı antrenmanlarına başladı.

Antrenmanı Uysal ziyaret etti

Bu yıl ermeydanlarında Başpehlivanlar Ali Gürbüz, Salih Dorum, Sermest Bulut ve Büyük ortada Kürşat Korkmaz ve Küçük ortada Hasan Güzeller MuratpaşaBelediyesporkıspeti giyecek. MuratpaşaBelediyesporlu pehlivanların Lara Beach çim sahasında yaptıkları ilk antrenmanı Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ziyaret ederek, sporculara yeni sezonda başarılar diledi. Yaklaşık üç saat boyunca çim sahada yağlı antrenmanı yapan sporcular, birbirleri ile kıran kırana mücadele etti.

Başkan Uysal: “Milli takıma sporcular yetiştireceğiz”

Antrenman bitiminde sporcularla biraraya gelen Başkan Uysal, “Bu sezon ermeydanlarında büyük atılım yapacağız.   Hem kendimizi iyi temsil edeceğiz , hem kendimizi iyi ifade edeceğiz. Güreşe aklı başında, düzgün ,temiz  ve medeni bir bakış getiriyoruz.  Olimpiyatlarda, dünya Şampiyonalarında ve Avrupa Şampiyonası’nda ülke olarak yokuz.  Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezimiz’de  genç yetenekler yetiştirilsin istiyorum. Çocuklarımıza olimpik ruhla minder güreşi yaptıralım ve Milli takıma sporcular yetiştirelim” diye konuştu.

Başpehlivan Gürbüz: “İlk hedefim Kumluca”

Ermeydanlarında MuratpaşaBelediyesporkıspeti giyeceğini ve heyecanlı olduğunu belirten Başpehlivan Ali Gürbüz, “Uzun bir aradan sonra er meydanlarına döneceğim. 1 Mayıs’ta Kumluca’da sezonu açacağız. Öncelikli hedefim Kumluca güreşlerinde başpehlivanlığı kazanmak. Ardından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılacak olan güreşlerine katılarak Kırkpınar’a en iyi şekilde hazırlanacağım. Hedefim Kırkpınar’da başpehlivan olup altın kemeri Muratpaşa’ya ve Antalyamıza getirerek, yarım kalan işimi tamamlamak istiyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.