DOLAR 33,0486
EURO 36,0151
ALTIN 2.618,94
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Yumlu Kalsın!

02.04.2016
A+
A-

 

Mustafa Yumluyu bu köşeden desteklediğimizde bize ne buluyorsun bu adamda diyenler şimdi ne diyecek merak ediyorum. Trabzonspor yürüyerek 3 puan kazandı, daha ne olsun!

Kadir Bıyıklı

Son 8 deplasmanda 1 puan kazanan takımın 3 puan alması piyango. Gaziantep, dişli ve mücadeleci bir takım. Teknik değiller ama birebirde fizik güçleriyle ayakta kaldılar. Putsila ve İlhan yerinde başka forvet olsa en az 1 gol bulabilirlerdi. Gaziantep’in sol kanat oyuncusu Orkan Çınar, gelecekte çok iş yapacak, bir yerlere not edin.

Trabzonspor, başta da yazdığımız gibi yürüyerek kazandı. Aykut Mustafa tandeminin değişmemesi lazım. Mehmet Ekici, aylar sonra vasat döndü. Ancak bu kadar olur. Uzun süredir oynamayan bir oyuncu başka neler yapabilirdi ki!

Trabzonspor çok fazla hücumu düşünmedi. Tipik beraberlik maçı gibiydi, Mustafa Yumlu hem de 61’de buna itiraz etti. Hem kendi yerini sağlamlaştırdı hem de hocası Hami Mandıralı’yı.

Trabzonspor uzun aradan sonra kazanarak haftaya moralli girecek. Yeni sezona dair planlamalar ne düzeyde bilmiyoruz ancak Mustafa Yumlu bu takımdan koparılmamalı. Yumlu’suz çıkılan maçlarla Yumlu ile çıkılan maçlara bakın farkı anlarsınız. Yeni sezonda Hami hoca olmayabilir, buna kimsenin itirazı olmaz, Mustafa Yumlu olmazsa buna itirazım olur.

61’de gol atan bir Trabzonlu arayan Trabzonsporluların daha ondan ne beklediğini inanın merak ediyorum. Yeni baba da oluyor. Zaten kaptan. Uzun yıllar 22 forma senin Mustafa.

Bir notum var; yönetim gazetecileri toplayıp Gaziantep’e götürmüş. Bunun bundan sonraki tüm deplasmanlarda hatta yeni sezonda da devam etmesi gerekiyor. Yönetimin Trabzon medyasına yaklaşımını destekliyorum.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.