DOLAR 33,0583
EURO 36,0191
ALTIN 2.615,63
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Muharrem Usta

17.01.2016
A+
A-

 

Neden seçildiniz ne yapmaya çalışıyorsunuz? Eğer transfere gerek yoksa size de gerek yoktu.

 

Kadir Bıyıklı

Neden bu takımı güçlendirmediniz ve Bursa karşısında madara ettirdiniz. Trabzonspor tarihinde Bursaspor’dan hiç 4 gol yemedi sayın Usta. Sürünen, marka değeri kaybolan bir takım aldınız. Personel çıkartın diye başkan seçilmediniz. Bu takımı sahanın içinde dik oynatın diye seçildiniz. Taraftar Trabzonspor’u, M’bia’yı, Özer’i, Erkan’ı eleştiriyor. Siz de eleştiriyorsunuz. Sahi siz tribüne mi başkan oldunuz? Sayın başkan siz umut oldunuz. Daha 1 ay dolmadan umutsuzluğa sürüklemeyin bizi.

Sadi hocayla devam etmek istemenizi anlayamıyorum. Para yok. Parasız Hacıosmanoğlu bu takıma 6 hoca getirdi. Siz 1 tane getiremeyecek misiniz? Parasız Hacıosmanoğlu 30 futbolcu aldı siz 1 tane alamayacak mısınız? Feda Trabzon’da sökmez. Trabzonlu ağadır, en iyisini ister, paranın lafını da ettirmez.

Trabzonspor galip gelseydi, Sadi Tekelioğu büyük teknik adam olmazdı. 4 gol yedi, benim için Sadi hoca aynı durduğu yerde duruyor. Altyapıda. Siz Lucescu dediniz, sonra Ramos. Tekelioğlu bunları okumuyor mu sanıyorsunuz. İşte size Ramos işte size Lucescu.

2-0’dan ancak Bayern Munich’e yenilirsin. Bursaspor iyiydi evet ama Bayern Munich değildi. Sadi hoca adına üzgünüm, en az kusurlu o. Futbolculara güzel milyon eurolu günler dilerim. Sayın başkan da umarım kurumsallaşmayı tamamlar. Eğer Trabzonspor kalırsa.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.