DOLAR 33,0500
EURO 36,0537
ALTIN 2.618,89
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Kuruçeşmespor, dayanışma gecesinde buluştu

Kuruçeşmespor,  dayanışma gecesinde buluştu
13.01.2016
A+
A-

1.Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden Kuruçeşmespor’un dayanışma gecesi geçtiğimiz günlerde  Suada’da yapıldı.

Kuruçeşmespor kulübü başkanı Nuri Neşeli, yaptığı konuşmada  bugüne kadar destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi. Camiaların ayakta kalabilmesi adına herkesin elinden gelen desteği vermesi gerektiğini ifade eden Başkan Nuri Neşeli, “Bu güzel gecenin oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu destek bizlere verildiği süre içerisinde başarılı olmak için daha güzel işlerin altına imzamızı atacağımıza inanıyorum. Bunu yaparken de sizlerin desteğini arkamızda görmek istediğimizi de buradan belirtmek istiyorum” dedi.

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu gecede Kuruçeşmespor’un futbolcuları da tam kadro katıldı. Geceye iş, sanat, siyaset ve spor adamları ve Beşiktaş Kulüpler Birliği Başkanı Suat Üzümcü ve Beşiktaş ilçesinde bulunan kulüp  takımlarının başkan ve yöneticileri hazır bulundular.

Boks Federasyonu eski as başkanlarından  ve eski boksörlerden Mehmet Rıza Güleren’de eşleri ile geceye katıldılar. Mehmet Rıza Güleren, gecede yaptığı konuşma da  Kuruçeşmespor’a başarılar diledi. Bir Kuruçeşmeli olarak futbol takımımızı yakından takip ediyorum. Tüm yönetim kadrosunu ve başta başkanımız Nuri Neşeli  kardeşimi kutluyorum. Her zaman sizlere desteğimiz  sürecek dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.