DOLAR 32,3908
EURO 34,6260
ALTIN 2.391,90
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

UEFA biletini Trabzonspor aldı

13.05.2012
A+
A-

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun son haftasında Beşiktaş, Trabzonspor’u Fi-Yapı İnönü Stadı’nda ağırladı. Müsabaka ikinci yarıda bulunan karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi. Bu sonuçla, Bordo-mavililer Spor Toto Süper Lig’i 3. bitirerek UEFA Avrupa Ligi’ne katılma hakkı kazandı.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş, futbol adına bir şey konuşmak istemediğini dile getirerek, “Ülke adına sıkıntılı geçirdiğimiz bir lig gördük. Bütün bunları söylerken futbol adına bir şey konuşmuyorum. Çünkü burada oynanan oyunla Beşiktaş bizi yenebilirdi. Biz onları yenebilirdik. İlk yarının son bölümünde iyiydik. Sonra 10 kişi kaldık. Rakibimi bizi baskı altına almaya çalıştı. 1-0’da 2-0 da olabilirdi. Yada biz öne geçebilirdik. Bunlar futbolun son aşamasında konuşulacak şeyler. Çünkü diğer konula halledilmeden bu iş olmaz “dedi.
Şuanda oynadıkları futboldan memnun olmadığını dile getiren Güneş, “Sadece bu maçla ilgili değil ben kendimi genel olarak irdeliyorum. Ama başkalarının da sen kötüsün orayı hak ettin demesini de doğru bulmuyorum. Biraz önce de söyledim. Kötü bir sezon planlaması, hiç kimseye sormada sadece kendi düşüncelerini ortaya koyulmasıyla bugünkü hale geldik. Sadece bir heyecan sağlamaya çalışıldı. Parayla da susturulmaya çalışıldı” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.