DOLAR 33,0922
EURO 36,2342
ALTIN 2.630,52
BIST 11.051,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Genç raketlerde şampiyonlar belli oldu

Genç raketlerde şampiyonlar belli oldu
07.12.2015
A+
A-

 

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Gençler Masa Tenisi müsabakaları sona erdi.

Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği’nin faaliyet programında yer alan Okul Sporları Gençler Masa Tenisi müsabakaları 6 Aralık Pazar günü Kazım Karabekir Spor Salonunda yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi. Karaman genelinden 18 erkek ve 11 kız takımının katıldığı müsabakalarda toplam 155 sporcu il birinciliği için kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Erkekler kategorisinde şampiyonluk ipini Karaman Spor Lisesi göğüslerken kızlar kategorisinde bu isim Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi oldu.

Final müsabakalarının ardından dereceye giren sporcu ve takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen tören ile verilirken, müsabakalarda kategorilerinde dereceye giren Spor Lisesi ve Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi düzenlenecek olan grup müsabakalarında Karamanı temsil etmeye hak kazanan takımlar oldu.

Müsabakalara katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Okul Sporları gençler masa tenisi müsabakalarında dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Katılımın yoğun olduğu müsabakalarımız tam anlamıyla heyecanlı ve çekişmeli mücadelelere sahne oldu. Göze hitap eden ve seyir zevki yüksek müsabakalarda mücadele eden ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Müsabakalar, günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Müsabakalar sonunda oluşan genel tablo ise;

Erkekler Kategorisi

Spor Lisesi

Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi

Toki Anadolu Lisesi

Temizel Ünlü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kızlar Kategorisi

Ermenek Hasan Kalan Anadolu Lisesi

Yunus Kent Anadolu Lisesi

Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi

Larende Anadolu Lisesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.