DOLAR 33,0423
EURO 36,0073
ALTIN 2.583,92
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Çocuklar spor imkânıyla kendilerini keşfediyor

Çocuklar spor imkânıyla kendilerini keşfediyor
23.11.2015
A+
A-

 Günümüzde, teknolojinin de gelişmesiyle çocukların büyük çoğunluğunun vaktini evde bilgisayar ya da televizyon başında geçirdiği bir dönemde anne babalara önemli görevler düşüyor.

Şehir hayatının, çocukları okul-servis-ev üçgenine hapseden temposu; bilgisayar başından kalkmayan, arkadaşlarıyla vakit geçirmeyen, sosyal ilişkileri sınırlı çocukların sayısının artmasına neden oluyor. Bu hızlı yaşam temposunda, çocuklar Seda Boyner tarafından açılan Just Kidding’in özel spor ders grupları sayesinde hem sosyalleşiyor hem de fiziksel becerileri hakkında farkındalık kazanıyorlar.

Ders programında farklı yaş grupları için, haftanın farklı gün ve saatlerinde bulunan Pilates ve Yoga dersleri ile çocuklarınızın dengeleyici kasları güçlenirken, Jimnastik dersi ile bedenlerini daha bilinçli bir şekilde kullanabilme ve esneklik kazanabilme yetileri kazandırılıyor.

Aylık ölçüm ve raporlama sistemi ile de Just Kidding, ebeveynlerin çocuklarının gelişimleri hakkında detaylı bilgi sahibi olmasını sağlıyor.

Merkezin kurucusu Seda Boyner konuya şu şekilde destekliyor; ‘Keşfetmeyi, paylaşmayı oyunla daha iyi öğrenen çocuklar aynı zamanda bedensel aktivitelerin yer aldığı oyunlarla sağlıklı yaşamak için erken bilinç kazanırlar. Problem çözme becerilerini oyun ve erken yaşta spor sayesinde geliştiren çocuklar aynı zamanda ekip olma, birlikte hareket etme ve inisiyatif alma konusunda kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyor.’

2015 yılında Göktürk’te kurulan Just Kidding, hafta içi ve hafta sonu çocuklar için spor ve sağlıklı yaşamı, güvenilir eğitmenler eşliğinde ilgili ailelere sunuyor. Aynı zamanda istenilen temaya göre hazırlanılan doğum günü partileri ile de çocukların hayallerini bir günlük de olsa gerçeğe çevirmeyi başarıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.