DOLAR 33,0873
EURO 36,1132
ALTIN 2.599,24
BIST 11.118,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

A Milli Futbol Takımı İstanbul’da toplandı

A Milli Futbol Takımı İstanbul’da toplandı
10.11.2015
A+
A-

A Milli Futbol Takımı, 13 Kasım’da deplasmanda Katar ve 17 Kasım’da Türkiye’de Yunanistan ile oynayacağı özel maçlar için İstanbul’da toplandı.

Riva’da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde bir araya gelen ay-yıldızlı futbolcular, Katar maçı hazırlıklarına bugün akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. Milliler, Katar ile deplasmanda oynayacağı maç için 11 Kasım Çarşamba günü Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan başkent Doha’ya gidecek. A Milli Takım, 12 Kasım’da karşılaşmanın oynanacağı Abdullah bin Khalifa Stadı’nda yapacağı antrenman ile hazırlıklarını tamamlayacak.
Katar ile 13 Kasım Cuma günü TSİ 19.30’da karşı karşıya gelecek ay-yıldızlılar, ertesi gün Türkiye’ye dönecek ve tekrar Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde kampa girerek, Yunanistan maçının hazırlıklarını sürdürecek. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Yunanistan müsabakası ise 17 Kasım Salı günü saat 20.15’te başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.