DOLAR 33,0432
EURO 36,0459
ALTIN 2.621,81
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
34°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Filenin Kuğuları’nda hedef Beşiktaş

Filenin Kuğuları’nda hedef Beşiktaş
28.10.2015
A+
A-

Sezon başından beri yakaladığı galibiyet serisini sürdürmek isteyen Filenin Kuğuları, bu hafta Balıkesir B.Şehir Belediyespor’a konuk oluyor.
1.Lige yükselme parolası, iddialı kadrosu ve muhteşem taraftarı ile lige güzel bir giriş yapan ve ilk dört maçında yenilgi yüzü görmeyen Seramiksan Spor’da hedef üst üste beşinci galibiyeti elde etmek.
Filenin Kuğuları, sezonun üçüncü deplasmanından da galibiyetle dönerek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor.
Müsabaka hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı antrenman ile başlayan Filenin Kuğuları’nın hafta sonu oynayacak maçı öncesi Seramiksan Spor Kulüp Başkanı N. Bülent Erkul yaptığı açıklamada; çok güzel bir seri yakaladıklarını ve takımın iyi bir form grafiği yakaladığını belirtirken, galibiyetlere devam edeceklerine inandıklarını söyledi.
31 Ekim Cumartesi günü Balıkesir Kurtdereli Spor Salonu’nda oynanacak olan Balıkesir B.Şehir Belediye–Seramiksan Spor müsabakası saat 16:00’da başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.