DOLAR 33,0567
EURO 36,0551
ALTIN 2.620,77
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Turkcell, Süper Lig’e sponsor oldu

Turkcell, Süper Lig’e sponsor oldu
17.10.2015
A+
A-

Turkcell, 2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru oldu. Şirket ayrıca Süper Kupa’ya ismini verdi.

2005-2010 yılları arasında Süper Lig’e ana sponsor olan Turkcell, sponsorluğa verdiği 5 yıl aradan sonra 2015-2016 sezonu itibariyle Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru oldu.
Turkcell, Süper Kupa’nın da isim sponsoru oldu. Süper Kupa maçları önümüzdeki yıl itibariyle Turkcell Süper Kupa ismiyle oynanacak.
Turkcell’in sponsorluğuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören; “Türkiye’nin önde gelen telekomünikasyon şirketi Turkcell’in Spor Toto Süper Lig’e resmi iletişim sponsoru olarak dönüşünden büyük memnuniyet duyuyoruz. Türkiye’de futbol ekonomisinin daha da büyümesi için yoğun çabalar gösteren federasyonumuz ve Turkcell’in bu işbirliğinin futbolumuzun marka değerine büyük katkı sağlayacağına eminim. Önümüzdeki dönem bu işbirliğinin yarattığı sinerjilerle çok kıymetli işlere imza atacağız” dedi.
Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ise; “Kulüpler Birliği Vakfı olarak uzun yıllardır futbola verdiği destekle öncü bir marka olan Turkcell’le önemli bir ortaklığa imza atmış olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Bu büyük işbirliği ile önümüzdeki dönemde tüm takımlara ve futbola değer katacak önemli adımlar atacağız. Önümüzdeki günlerde Turkcell Haftanın Maçı organizasyonlarıyla daha keyifli bir lig için ilk adımı atıyor olacağız. Bu birlikteliğin Türk Futboluna hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu ise sponsorluk anlaşması konusunda şunları söyledi: “Futbol, Türkiye’nin coşku kaynağı. Biz de Türkiye’nin Turkcell’i olarak bu coşkunun artması, futbolumuzun layık olduğu yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bu amaçla Spor Toto Süper Lig’in resmi iletişim sponsoru olduk. Bu sponsorluğumuzun yanı sıra önümüzdeki yıl itibariyle Süper Kupa’ya da ismimizi verdik. Sahalarda fair play izleyeceğimiz, iyi olanın, hak edenin kazandığı bir sezon olmasını diliyorum. Ayrıca, futbolumuzun marka değerini Avrupa’nın ve dünyanın en iyileriyle yarışacak seviyeye getirmek en büyük arzularımızdan biri. Dünyada daha başarılı sonuçlar almamız için spora daha teknik, daha bilimsel yaklaşmamız gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Futbol yine Turkcell’le anılacak.”
Turkcell, A Milli Takım’a, Anadolu kulüplerine, Süper Lig’e ve Türkiye Futbol Federasyonu’na sponsor olarak Türk futboluna 13 yılda toplam 400 milyon TL aktarmış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.