DOLAR 33,0583
EURO 36,0191
ALTIN 2.615,63
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Daçka’nın , Euroleague’deki ilk maçı

Daçka’nın , Euroleague’deki ilk maçı
13.10.2015
A+
A-

Tarihindeki ilk Turkish Airlines Euroleague maçına çıkmaya hazırlanan Darüşşafaka Doğuş’un başantrenörü Oktay Mahmuti, takımın Euroleague yolculuğuna galibiyetle başlamak istediklerini söyledi ve basketbol severleri Daçka’ya destek vermek için Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’na çağırdı.

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı, bu sezon ilk defa mücadele edeceği Turkish Airlines Euroleague’deki ilk maçında 15 Ekim Perşembe akşamı saat 21.00’de İtalya temsilcisi Dinamo Banco di Sardegna Sassari’yi Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda konuk edecek. Aralarında Ender Arslan, Semih Erden, Marcus Slaughter, Manuchar Markoishvili, Emir Preldzic, Reggie Redding ve Milko Bjelica’nın da yer aldığı flaş transferlerle sezona giriş yapan ekip, Euroleague yolcuğuna galibiyetle başlayarak, eleme gruplardan çıkma yolunda ilk adımı atmayı amaçlıyor.
Maç öncesinde açıklamalarda bulunan Darüşşafaka Doğuş Basketbol Başantrenörü Oktay Mahmuti, Turkish Airlines Euroleague’deki kalıcı olmak istediklerini söyledi: “Darüşşafaka Doğuş kulübünde görevli herkes ilk kez Turkish Airlines Euroleague’de oynayacağı için tatlı bir heyecan ve keyif yaşıyor. Biz de bunun sorumluluğunu taşıyoruz. Turkish Airlines Euroleague’de kalıcı olma hedefiyle yola çıktık. Bunun zor olacağının da bilincindeyiz. Herkesin saygı gösterdiği bir takım olmak istiyoruz. Bu konuda da kendimize güvenimiz tam. Bu haftaki rakibimiz Dinamo Sassari geçen sezonun İtalya şampiyonu ve son yıllarda yukarı doğru ivme kazanan bir takım. Kadrosunda üst düzey Euroleague tecrübesine sahip oyuncular bulunduruyor. Ama kendi seviyemizi de biliyoruz ve perşembe akşamı galip gelmek için her şeyimiz ortaya koymaya hazırız. Tüm basketbol severleri bize destek olmak için Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’na bekliyoruz.”

Darüşşafaka Doğuş – Dinamo Banco di Sardegna Sassari maçının biletleri biletix.com üzerinden ya da maç günü Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nun gişelerinden alınabiliyor.

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takım Kadrosu
Oyuncu Boy Mevkii Yaş Uyruğu
Jamon Gordon 1.91 G 31 ABD
Ender Arslan 1.90 G 32 Türkiye
Mehmet Yağmur 1.87 G 28 Türkiye
Doğuş Özdemiroğlu 1.91 G 19 Türkiye
Reggie Redding 1.96 G 27 ABD
Serhat Çetin 1.98 G/F 29 Türkiye
Manuchar Markoishvili 1.96 G/F 29 Gürcistan
Emir Preldzic 2.06 F 28 Slovenya/Türkiye
Luke Harangody 2.01 F 27 ABD
Metin Türen 2.06 F 21 Türkiye
Milko Bjelica 2.07 F 31 Sırbistan
Erwin Dudley 2.05 F/P 34 ABD
Samet Geyik 2.06 F/P 22 Türkiye
Marcus Slaughter 2.05 P 30 ABD
Semih Erden 2.13 P 29 Türkiye
Oğuz Savaş 2.13 P 28 Türkiye

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.