DOLAR 33,0668
EURO 36,0610
ALTIN 2.638,49
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Fenerbahçe Deplasman Forması taraftarla buluşuyor

Fenerbahçe Deplasman Forması taraftarla buluşuyor
24.08.2015
A+
A-

Fenerbahçe’nin 2015/16 futbol sezonunda giyeceği Deplasman Forması, adidas Türkiye tarafından hazırlanan, Fernandao ve Diego Ribas’ın yer aldığı video ile Fenerbahçeli taraftarların beğenisine sunuluyor.

Fenerbahçe’nin yeni sezon formaları için hazırlanan kampanyanın sloganı, yeni sezon için tasarlanan 3 formanın da farklı ve formaya özgü arma uygulamalarından hareketle “Armanla Fark Yarat” olarak ortaya çıktı.
Deplasman Forması:
2015/16 sezonu Fenerbahçe Deplasman Forması, gri melanj desen üzerinde enine turkuaz çizgiler ile farklı ve şık bir görünüm sunuyor. adidas’ın 2015/16 futbol sezonu tasarım dilini yansıtan forma bisiklet yakası ile öne çıkıyor. Forma’da yer alan Fenerbahçe arması tasarımının bütünüyle uyumlu bir şekilde lacivert üzerine gümüş rengiyle dikkat çekiyor. Futbolcuların performansına üst düzey katkı sağlayacak teknolojiye sahip adidas 2015-2016 Fenerbahçe Deplasman Forması’nın kol uçları ve alt bölümünde yer alan lacivert meş katman formanın şıklığını tamamlıyor.
2015/16 sezonu Fenerbahçe yetişkin formaları 139TL, çocuk formaları ise 105TL’lik satış fiyatıyla, tüm Fenerium mağazaları, adidas yetkili satış noktaları ve shop.adidas.com.tr/fenerbahçe adresinde taraftarın beğenisine sunuluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.