G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2.994,53
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Çok Bulutlu
İstanbul
16°C
Çok Bulutlu
Pts 18°C
Sal 20°C
Çar 19°C
Per 18°C

Visca İle Trabzonspor Galibiyete Ulaştı!

Visca İle Trabzonspor Galibiyete Ulaştı!
20.10.2024
A+
A-

Trabzonspor, Edin Visca’nın Golüyle Başakşehir’i Geçti

Bordo-Mavililer, ligin ilk 7 haftasında 6 beraberlik ve 1 galibiyetle sıkıntılı bir başlangıç yaparken, milli aranın ardından güçlü ekiplerden Başakşehir’i Papara Park’ta ağırladı. Maçın ilk yarısında, Edin Visca ve Pedro Malheiro ile pozisyonlar bulan Trabzonspor, bu fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip Başakşehir ise ilk 45 dakikada pek etkili olamadı.

İkinci yarıda her iki takım da değişiklikler yaparken, 90 dakika sonunda maç 0-0 berabere sonuçlandı. Ancak uzatma dakikalarında sahneye çıkan Visca, Eren Elmalı’nın asistinde fileleri havalandırarak takımına galibiyeti getirdi. Yıllarca formasını giydiği Başakşehir’i eli boş gönderen Visca, iç sahada bir önceki maçında da Konyaspor’a karşı gol atmıştı.

Önemli Maçlar Heyecanla Bekleniyor

Trabzonspor, zorlu fikstüre önemli bir galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşarken, gelecek hafta Göztepe deplasmanına çıkacak. Ardından iç sahada Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor, devamında da Karadeniz derbisi kapsamında Çaykur Rizespor ile mücadele edecek.

Visca’nın Etkisi

Trabzonspor’un 34 yaşındaki kanat oyuncusu Edin Visca, Başakşehir karşısında ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremese de uzatmalardaki golüyle silkinmesini bildi. Yıldız futbolcu, Eren Elmalı’nın pasında sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Trabzonspor’un bu sezon kazandığı iki maçta da Visca’nın imzası bulunuyor; Konyaspor karşısında da ceza sahası dışından bir gol atmıştı. Ayrıca Visca, eski takımı Başakşehir’e karşı Trabzonspor formasıyla çıktığı 6. maçında 3. golünü kaydetmiş oldu.

Defansif Oyun Planı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir karşısındaki maçta stoper orijinli oyuncu olmayan bir kadro sahaya sürdü. Savunmanın merkezinde Mendy ve Lundstram görev alırken, Güneş’in ikinci yarıda savunma hattına Serdar Saatçi’yi dahil etmesi dikkat çekti. Sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayan Savic ve Denswil’in, Denswil’in hafta başında idmanlara katılmasının beklendiği, Savic’in ise Fenerbahçe derbisine yetiştirilmek istendiği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.