G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,1913
EURO 37,0821
ALTIN 2.976,51
BIST 9.002,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 20°C

Fenerbahçe, Alba Berlin’i Yenip Reaksiyon Gösterecek!

Fenerbahçe, Alba Berlin’i Yenip Reaksiyon Gösterecek!
17.10.2024
A+
A-

Alba Berlin – Fenerbahçe Beko Maçında Heyecan Doruğa Çıkacak!

Alba Berlin ile Fenerbahçe Beko arasındaki EuroLeague karşılaşması, "Türkiye’nin En Yüksek Oranları" ile Misli’de izlenebilecek. Diğer EuroLeague mücadeleleri de "Şampiyon Oranlar" ile Misli üyelerini bekliyor. Ayrıca, tüm EuroLeague maçları bu sezon yine Misli’de canlı yayınlarla izlenebilecek.

Alba Berlin, geçen sezon EuroLeague’i son sırada tamamlamış ve ligdeki durumu hakkında tartışmalar yaşanmıştı. Koç Israel Gonzalez yönetimindeki ekip, geniş bir rotasyonla sezona başlamış olsa da, geçtiğimiz sezonun kadrosunu büyük oranda korudu. EuroLeague’deki ilk maçında son şampiyon Panathinakos’a evinde kaybeden Alba, ardından Barcelona karşısında da çift haneli farkla yenilerek zor bir başlangıç yaptı. Ancak, en son Asvel’i evinde 84-79’luk skorla mağlup ederek ilk galibiyetini almayı başardı. Almanya Ligi’nde ise oynadığı üç maçın yalnızca birini kazanabildi. Fenerbahçe maçı öncesinde Alba Berlin’de Matt Thomas, Ziga Samar ve Malte Delow sakatlıklarıyla mücadele ediyor.

Fenerbahçe Beko, koç Sarunas Jasikevicius yönetiminde önemli değişiklikler yaparak sezona başladı. Ancak, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda Anadolu Efes karşısında yaşadığı mağlubiyetle sezona negatif bir başlangıç yaptı. EuroLeague’e ise Olympiacos ve Anadolu Efes’i mağlup ederek iyi girdi. Ancak salı günü Ülker Sports Arena’da oynadığı üçüncü EuroLeague maçında Kızıl Yıldız’ın karşısında beklenenden çok daha kötü bir performans sergileyerek 57-76 kaybetti. Fenerbahçe, çift maç haftasında Alba Berlin’i geçerek haftayı 2’de 1 ile tamamlamayı hedefliyor. Takımda Wilbekin ve Marko Guduric’in sakatlıkları sürerken, Anadolu Efes maçındaki olay sonrası 1 maç ceza alan Tarık Biberovic’in bu maçta oynayabileceği belirtildi.

İstatistiklere Dikkat!

Fenerbahçe Beko, Alba Berlin ile oynadığı son dört maçta rakibini mağlup etmeyi başardı ve bu maçların ilk yarılarında da galip geldi. Ayrıca, Fenerbahçe’nin Alba Berlin’le karşılaştığı son dört maçtan üçünde 100 sayılık barajı aştığı görüldü. İki takım arasında oynanan son dört maçta ve son on maçın altısında ise 170 sayılık sınır aşıldı. Son on karşılaşmada, 160 sayılık sınırın altında kalan dört maçın üçünü Alba Berlin kazanmış durumda. Alba Berlin’in sahasında gerçekleşen son dört maçtan ikisi 20+ farkla sona erdi (Alba Berlin 75-104 Fenerbahçe, Alba Berlin 89-63 Fenerbahçe).

Gökhan German’ın Yorumu

Alba Berlin, geçtiğimiz salı günü kendi sahasında uygun bir rakip olan Asvel’i yenerek ilk galibiyetini aldı. Fenerbahçe ise Kızıl Yıldız karşısında kötü bir hücum performansı sergileyerek beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Wilbekin ve Guduric’in olmaması takımı zorlasa da, Biberovic bu maçta forma giyebilecek. Fenerbahçe’nin bu yenilginin ardından bir reaksiyon göstermesi ve daha iyi bir performansla maçı kazanmasını bekliyorum.

Misli’den Yeni Üyelere Özel Teklif!

Misli’ye yeni üye olan herkes, 50+100 TL değerinde Misli Puan kazanma fırsatını yakalayacak. Siz de Misli’ye üye olun, kampanyadan faydalanın ve EuroLeague heyecanını "Şampiyon Oranlar" ile artırarak yaşayın!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.