DOLAR 33,0583
EURO 36,0191
ALTIN 2.615,63
BIST 11.139,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
33°C
Parçalı Bulutlu
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 31°C

Beko, Team Turx’e sponsor oldu

07.02.2015
A+
A-

Yıllardır spora yaptığı yatırım ve verdiği destekle dikkat çeken Beko, sponsorluklarına bir yenisini daha ekledi ve Extreme Sailing Series’de mücadele eden tek Türk takımı Team Turx’e sponsor oldu.

Geçtiğimiz Eylül ayında Türkiye’yi Extreme Sailing Series’in İstanbul ayağında başarıyla temsil eden ve bu seviyede bir yelken yarışına katılan ilk Türk takımı olan Beko Team Turx, yarışmanın Singapur’da başlayan 2015 serisine katılıyor.

5-8 Şubat’ta Singapur’da düzenlenecek yarışta Beko sponsorluğunda yer alacak olan Team Turx ekibi; Edhem Dirvana, Mitch Booth, Diogo Cayolla, Selim Kakış, Can Bayülken, Anıl Berk Baki ve Jordi Booth’dan oluşuyor. Beko Team Turx, İstanbul’da düzenlenen ve ilk defa  katıldığı  yarışta gösterdiği üstün performansı yeniden sergilemek üzere bu zorlu yarışa katılıyor.

Beko’nun Türkiye’de ve dünyada yıllardır sporun yanında yer aldığını belirten Arçelik A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tülin Karabük; “Global markamız Beko uluslararası pazarlarda istikrarlı büyümesini sürdürürken; spor aracılığıyla toplumsal gelişimi de destekliyor ve her geçen gün sporun farklı dallarında yatırımlarına, sponsorluklarına yenilerini ekliyor” dedi.

Yelken yarışlarında büyük başarılara imza atmış Team Turx’u desteklemekten duydukları memnuniyeti dile getiren Karabük; “Türk yelkencilerimizin global arenada bu yarışa katılmaları büyük bir başarı ve gurur kaynağı. Hem Türk hem yabancı yelkencilerin bir arada yarışacağı Team Turx takımını global markamız Beko ile desteklemekten dolayı son derece mutluyuz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.