DOLAR 33,0898
EURO 36,2887
ALTIN 2.625,12
BIST 11.134,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Açık
İstanbul
33°C
Açık
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C
Pts 31°C

Söğütlüçeşme Birlik’ten 63 aileye erzak yardımı!  

Söğütlüçeşme Birlik’ten 63 aileye erzak yardımı!   
27.04.2020
A+
A-

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü resmi sitesinden Başkan Soner Karapınar yaptığı açıklamada, ’’Dünya büyük bir sınavdan geçiyor. Kulüp olarak biz de taşın altına elimizi koyduk. Ülke olarak bu zor günleri hep birlikte aşacağız.

Haber: Yılmaz Aktepe

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü yönetim kurulu Ramazan Ramazan’ı şerifin münasebeti ile örnek bir davranışa imza attı. Mavi Beyazlı yönetim, birlik ve beraberliğin önem arz ettiği bu günlerde ihtiyaç sahibi ailelere erzak yarımında bulundu. Kulüp Başkanı Soner Karapınar ve yönetim kurulunun talimatıyla hazırlanan 63 adet gıda paketi, ihtiyaç sahibi olan ailelere erzak yardımında bulunuldu.

Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü resmi sitesinden Başkan Soner Karapınar yaptığı açıklamada, ’’Dünya büyük bir sınavdan geçiyor. Kulüp olarak biz de taşın altına elimizi koyduk. Ülke olarak bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Yönetim kurulumuz arasında topladığımız yardımlarımız ile hem gıda ürünlerini topladık hem de manav alışverişini sağlayıp 63 adet gıda paketi, ihtiyaç sahibi olan ailelere ulaştırdık.

Başkan Karapınar, ayriyeten Küçük bir yavrumuzun ameliyat masraflarının bir kısmını karşılamanın gururunu yaşıyoruz. Ramazan ayında birçok ailenin yükünü bir nebze azaltmamız da bizlere destek olan herkese teşekkür ederiz. Söğütlüçeşme Birlikspor Kulübü olarak mücadele gücümüzü ve birlik beraberliğimizi koruyarak her zaman bu davanın yaşayacağını tüm dünyaya göstermeye devam edeceğiz” diye açıklamalarda bulundu

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.