DOLAR 33,0934
EURO 36,1507
ALTIN 2.632,41
BIST 11.078,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Artvin Boğaları Play-Off maçlarını bekliyor  

Artvin Boğaları Play-Off maçlarını bekliyor   
11.04.2018
A+
A-

 

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2.Ligi grup aşamasının son maçında, Bilecik Belediyesini 95-38 mağlup etti.

Haber: Hayati Akbaş

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2.Ligi grup aşamasının son maçında, Bilecik Belediyesini 95-38 mağlup etti

Artvin Boğaları,  Bilecik Belediyesini 95-38  mağlup ederek bu sezon  A grubunda çıktığı 24 maçtan 22 galibiyet alarak grubu lider tamamladı. Ligden düşmesi kesinleşmiş bir şekilde liderliği garantilemiş Artvin Belediyesi deplasmanına gelen Bilecik Belediyesi maçı beklendiği üzere iki takımında rotasyonlu kadroları arasında oynandı.

Artvin Boğaları adına takımın en genç oyuncular olan Berkun ve Özgür’ün oyunları göz doldurarak geleceğe dönük umut belirttiler.

Artvin Boğalarının Play-Off rakibi belli oldu

Artvin Belediyespor’un Play-Off maçındaki rakibi Mersin Büyükşehir Belediyesi oldu.  Play off müsabakalarının ilk maçı 13 Nisan Cuma günü saat 17.00’de Artvin Merkez Spor Salonunda oynanacak. B grubunda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediye spor oynadığı 22 maçta 9 galibiyet 13 mağlubiyet alarak 31  puanla grubu 8’inci sırada tamamladı.  Mersin BŞB, 1568 sayı üretirken potasında 1608 sayı gördü.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Artvin Belediyespor Baş antrenörü Şahin Ateşdağlı:”Bilecik Belediyesi gruptan düşmesi kesinleşmiş bir şekilde gelmişti bizim ise liderliğimiz daha önceki haftalardan belli olduğundan tamamen formalite olan bir maç oynadık. Rotasyona giderek genç oyuncularımıza zaman verdim. Asıl yarış şimdi başlıyor 13 Nisan’da çapraz eşleşmelerde Mersin BŞB ile karşılaşacağız. Önümüzde 1 hafta gibi bir süre var en iyi şekilde hazırlanıp Artvin Belediyesinin hak ettiği 1. Lige çıkarabilmek için önce Mersin BŞB yenip Final grubuna kalıp oradan da iyi sonuçlar alarak 1. Lige çıkacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.