DOLAR 33,0934
EURO 36,1507
ALTIN 2.632,41
BIST 11.078,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Los Angeles Lakers, Utah Jazz’i konuk ediyor    

Los Angeles Lakers, Utah Jazz’i konuk ediyor      
07.04.2018
A+
A-

 

9 Nisan Pazar gecesi L.A Lakers’ın, Utah Jazz’i konuk edeceği heyecan dolu maç TSİ 01:00’da, S Sport ve NBA League Pass’te basketbol severleri bekliyor.

Utah Jazz , Pazar akşamı Los Angeles’laNBA 2K18 tarafından sunulan NBA Pazar karşılaşmalarının bir parçası, 2017-2018 sezonunun son kapışmasına çıkmak için Los Angeles’a seyahat edecek. İki takım yakın zamanda Salt Lake City’de karşılaştı ve Jazz, çaylak Donovan Mitchell’ın yıldızlaştığı bir diğer performansı ile bu sefer galip geldi. Jazz, ard arda ikinci kez Playoff’lara hak kazanmaya yakın iken, Lakers halihazırda yarış dışı kaldı bile ve bu yaz, çaylak oyuncuları Lonzo Ball ve Kyle Kuzma’nın etrafında takımın yeniden oluşturmanın planını yapıyorlar.

Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers’ın Playoff rüyası, geçen hafta Detroit Pistons’a karşı alınan yenilginin ardından sona erdi. Bu kötü gelişmeye karşı, takım bu sezon son birkaç sezona kıyasla belirgin bir iyileşme gösterdi.Lakers, NBA Play-off’larına kaldıkları son sezon olan 2013’ten bu yana ilk kez bir sezonda 30’dan fazla maç kazandı. Mart ayının zorlu bir ay olmasına rağmen Lakers 15 maçtan 7 galibiyet ile ayrıldı. Lakers sezon başlarında, Ocak ile Şubat ayları arasındaki 17-7’lik seri ile dişli bir takım olduğunu kanıtladı. Çaylaklar Lonzo Ball ve Kyle Kuzma’nın takıma katılması, Lakers takımına yeni bir soluk getirdi ve taraftarlara gelecek hakkında daha iyimser olmak için bir sebep verdi. İki genç yetenek, maç başına skor ve asist noktasında takımlarına yaptıkları katkı ile takıma öncülük ediyorlar. Bir yıllık tecrübeleri ile takımlarını Kobe Bryant’ın emekli olmasından bu yana gelecek sezon Playoff’lara taşımaya çalışacaklar.

İzlenecekoyuncu – Kyle Kuzma  2017 NBA Draft’ında genel sıralamada 27. sıradan seçilen Kuzma, sezon boyunca sergilediği maç başına 16 sayı ve 6 ribaunt ortalaması ile potansiyelini kanıtladı. Gelişmeye yönelik halen kapasitesi olan, Michigan’dan gelen bu genç yetenek, ligde bir etki yaratma potansiyeline sahip durumda ve Utah Jazz’a karşı Pazar gecesi kesinlikle maça damgasını vuracaktır.

Utah Jazz

Utah Jazz, NBA Playoff’larına katılmaya hak kazanırken sezonu başarılı bir şekilde bitiriyor. Son dört maçlık galibiyet serisinden sonra Halen Batı Konferansı’nda dördüncü sırada yer alan Jazz, son 34 maçından 26’sını kazanmış durumda. Utah’ın, NBA All-Star 2018’de Slam Dunk Yarışmasını kazanan verimli çaylağı Donovan Mitchell, maç başına 20 sayının üstünde ortalaması ile takımına öncülük ediyor. Mitchell, maç başına 13.1 sayı ve 5.4 asist ortalamasına sahip ve tecrübeli oyun kurucu Ricky Rubio’dan sezon süresince güzel destek aldı. Jazz ayrıca, ligde 2,4 (mbb) ile üçüncü sırada olan 2 metre 16 santimlik orta saha oyuncusu Fransız Rudy Gobert’in üstün savunmasına sahip. Jazz, bu hafta Pazar günü karşılaşmalarında Los Angeles Lakers’ı yenerek dördüncü sıradaki yerlerini sağlamlaştırmak ve Playoff’daki yerlerini garanti altına almaya bir adım daha yaklaşmak istiyor.

İzlenecekoyuncu – Donovan Mitchell – Donovan Mitchell bu sezonun ikinci yarısında imkansızı başardı ve kendini yılın çaylağı ödülü için güçlü bir aday yaptı. Philadelphia 76ers’dan Ben Simmons’ın bu konuda aday gösterilmesine kesin gözüyle bakılırken, Utah Jazz’ın çaylağının geçirdiği inanılmaz iki aydan sonra, bu kararı vermek hiç de kolay olmadı.Mitchell son üç aydır ayın çaylağı olmayı başardı ve maç başına 20.4 sayı ile Jazz’ın en skorer oyuncusu oldu. Bu hafta NBA Sundays karşılaşmalarında, 21 yaşındaki bu oyuncunun, Lakers için etkili olmasınıbekliyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.