DOLAR 33,0889
EURO 36,2448
ALTIN 2.633,49
BIST 11.075,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

Koç Topluluğu Spor Şenliği’ne TOFAŞ Basketbol A Takımı sürprizi  

Koç Topluluğu Spor Şenliği’ne TOFAŞ Basketbol A Takımı sürprizi   
14.03.2018
A+
A-

 

Koç Topluluğu bünyesindeki 29 şirketten 5 bine yakın çalışanın katılımıyla 15 dalda ve 5 farklı şehirde düzenlenen Koç Topluluğu Spor Şenliği, 17 Şubat’ta başladı. Bu yıl 29. kez düzenlenen etkinlikte yer alan 3×3 Tek Pota Basketbol müsabakaları keyifli anlara sahne oldu.

Koç Topluluğu’nun kurucusu merhum Vehbi Koç’un 1989 yılında başlattığı ve bugün 29 şirketten 5 bine yakın çalışanın katılımıyla dev bir spor organizasyonuna dönüşen Koç Topluluğu Spor Şenliği, bütün hızıyla başladı. Bu yıl 2. kez uluslararası katılım olması ile ön plana çıkan şenlik, 15 farklı branşta ve 5 farklı şehirde düzenleniyor. Etkinliğin kapanışı, Koç Topluluğu çalışanlarının ve sporcularının katılımıyla 6 Mayıs 2018’te düzenlenecek bir organizasyonla yapılacak.

Etkinlik kapsamında bu sene üçüncüsü düzenlenen 3×3 Tek Pota Basketbol müsabakalarında TOFAŞ ve Ford Otosan şirket takımları sahaya çıkmaya hazırlanırken ilginç bir sahne yaşandı. İzleyiciler takımları beklerken sahaya TOFAŞ şirket takımı yerine sürpriz bir şekilde TOFAŞ Basketbol A Takımından Berkan Durmaz, Raymar Morgan, Josh Owens, Pierria Henry ve başantrenör Orhun Ene çıktı. Sürprizin ardından şirket takımlarının sahaya çıkmasıyla birlikte organizasyona start verildi.

3×3 Tek Pota Basketbol müsabakalarında Koç Topluluğu şirketlerinden oluşan 11 takım karşı karşıya gelecek.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.