DOLAR 33,0940
EURO 36,2445
ALTIN 2.631,39
BIST 11.079,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C
Paz 32°C

2018 NBA All-Star formaları görücüye çıktı  

2018 NBA All-Star formaları görücüye çıktı   
27.01.2018
A+
A-

Jordan Brand tarafından tasarlanan 2018 NBA All-Star formaları basketbol severlerin beğenisine sunuldu.

Jordan Brand, NBA All-Star Maçı için hazırladığı ‘2018 Jordan Brand NBA All-Star Edition’formalar Los Angeles’ta basketbol severlerle buluştu. NBA tarihinde ilk kez NBA All-Star’ları bir NBA All-Star Maçı’nda göğsünde ikonik Jumpman logosu yer alan formayı giyecek. Basketbol severler, NBA All-Star maçı için özel olarak tasarlanan siyah ve beyaz formalara 362 TL’den başlayan fiyatlarla NBAstore.eu/stores/nba/tr/ adresinden ulaşabilecekler. NBA All-Star’larının formalarının yanı sıra Michael Jordan ve Kobe Bryant gibi efsaneleşmiş NBA yıldızlarının 2018 NBA All-Star Edition formaları da NBA’in resmi online mağazası NBA Store’da yer alacak.

Jordan Brand NBA All-Star Edition formalarında, Jordan Brand logosunun yanı sıra oyuncuların bireysel takımlarının logoları da yer alacak. 2018 Jordan Brand NBA All-Star Edition formaları, Los Angeles’ın sokak tabelalarının tipografisinden esinlenen yazı tipi ile şeffaf, siyah ve beyaz renkleri kullanarak bu yılın NBA All-Star maçına fark katacak en son yenilikleri bir araya getiriyor. Özel tasarım Jordan Brand formaları hem sahada, hem de saha dışında mükemmel bir görünüm sağlıyor.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.