DOLAR 33,0928
EURO 36,0975
ALTIN 2.595,22
BIST 11.125,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 34°C
Açık
İstanbul
34°C
Açık
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C
Cts 32°C

Türk Sanat eserleri Puzzle oldu

11.04.2013
A+
A-

adore kapak

adora1072x712

 

Fotoğraflar: MURAT İLTER / muratilter1@gmail.com

Adore Oyuncak’ın distribütörlüğünü yaptığı, Alman puzzle şirketi Ravensburger yepyeni koleksiyonunu Sub Hotel’de tanıttı. Ünlü ressam Hamit Görele ve Türkiye ’nin başarılı fotoğraf sanatçılarından İzzet Keribar’ın eserlerinden oluşan Türk Sanat Eserleri puzzle koleksiyonu ilk kez basın mensuplarının karşısına çıktı.

HABER: Muzaffer Batumlu / muzafferbatumlu@gmail.com

Türkiye’de yerelleşmeye önem veren ve bunun ilk adımı olarak Osmanlı Klasikleri puzzle serisini çıkaran, Dünya’nın en büyük puzzle firması Ravensburger, bu seride yakaladığı başarıyı yeni koleksiyonuna da taşımakta iddialı. Bu amaçla yola çıkan Ravensburger Türkiye’nin önemli sanatçılarından ressam Hamit Görele ve başarılı fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar’ın eserlerinden oluşan Türk Sanat Eserleri koleksiyonu ile puzzle severlerin karşısına çıkıyor. Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür’ün ev sahipliğinde gerçekleşen basın kahvaltısında fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar ve ressam Hamit Görele’nin oğlu Mustafa Görele, puzzle haline gelen eserleri değerlendirdiler. Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür “Ravensburger’in en yeni serisi olan Türk Sanat Eserleri koleksiyonunu bugün basın mensupları ile tanıştırdık. Bu bizim için heyecan verici bir olay. Ayrıca belirtmek isterim ki Ravensburger ileriki yıllarda farklı sanat dallarına ait motiflerle koleksiyonu genişletmeyi hedefliyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.