DOLAR 33,0327
EURO 36,0292
ALTIN 2.579,53
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C

Hem tatil hem de eğitim

Hem tatil hem de eğitim
08.08.2017
A+
A-

İstanbul Balkanspor futbol yaz okulunda antrenörler ile öğrenciler arasında iyi bir bağ kuruldu.

Haber: Yılmaz Aktepe

Okulların tatil olmasıyla birlikte İstanbul Balkanspor bünyesinde futbol eğitimi alan öğrenciler sıcak havaya rağmen durmak bilmiyor,Öğrenciler hem futbolu öğreniyor hem de yaz tatilini en iyi şekilde değerlendiriyorlar.

Futbol yaz okuluna katılan öğrenciler hem eğitim alıyorlar hem de yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendiriyor. Yüzlerce öğrenci Cumartesi ve Pazar günü gerçekleşen idmanlara katılmaya özen gösteriyor. Öğrenciler ile antrenörler arasında iyi bağ kuruldu.

Eğitimlerde belli bir süre geride kaldı. Geleceğin futbolcu adayları bu branşın temel teknik ve bilgilerini kavrayarak kendilerini geliştirmeye başladı. Öğrenciler kalan sürede kendilerini geliştirerek altyapıya girmek için mücadele edecek.

Fevzi Çakmak Spor Tesislerinde haftanın belirli günlerinde idman yapan öğrenciler hallerinden oldukça memnun. Antrenörler ise sporcularla yakından ilgileniyor.

 

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.