DOLAR 33,6915
EURO 37,1890
ALTIN 2.707,88
BIST 9.821,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Sal 31°C
Çar 31°C
Per 32°C
Cum 32°C

Dostça başladılar Dostça bitirdiler 1-1

Dostça başladılar Dostça bitirdiler 1-1
02.02.2017
A+
A-

 

İstanbul U-19 /A Gençler ligi 6.Grupta Küçükçekmece spor ligin ilk haftasında deplasmanda Küçükköyspor ile 1-1 berabere kalarak ligin ilk haftasında dostluk mesajları verdiler.

 Haber: Yılmaz Aktepe

Ligin ilk haftası Küçükköy sahasında Küçükköyspor ile Küçükçekmecespor takımları karşı karşıya geldiler. Karşılaşma öncesi her iki takımda centilmenlik ve Fair-Play adına güzel göründüler sergilediler.

Küçükçekmece spor takımı, Harun Özkan yönetiminde Burak, Burak Çakır, Arman, Yiğit, Mehmet, Batuhan, Alper, Satılmış, İbrahim, Fehmi ve Selami on bir ile sahaya çıktılar.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 golsüz kapandı. İkinci yarıya ev sahibi takım hızlı başlayarak gollü buldu ve 1-0 öne geçti. İkinci yarıda Küçükçekmece spor takımında oyuna dahil olan Yusuf takımının beraberlik gollünü attı karşılaşmada başka gol olmayınca her iki takımda sahadan puanları paylaşarak birer puanla ayrıldılar.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.