DOLAR 33,0970
EURO 36,0566
ALTIN 2.590,13
BIST 11.139,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Cum 33°C
Cts 33°C
Paz 34°C
Pts 31°C

TBF’nin yeni başkanı Hidayet Türkoğlu

TBF’nin yeni başkanı Hidayet Türkoğlu
26.10.2016
A+
A-

 

Hidayet Türkoğlu’nun tek aday olarak girdiği olağan seçimli genel kurul, Ankara’da yapıldı. Hidayet Türkoğlu federasyon başkanı seçildi.

Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) olağan seçimli genel kuruluna tek aday olarak giren Hidayet Türkoğlu, başkanlığa seçildi.

Federasyonun olağan genel kurulunda 143 oy kullanıldı. Oyların 30’u geçersiz sayılırken, geçerli 113 oyun tamamını alan Türkoğlu, başkanlık koltuğuna oturdu.
Türkoğlu, projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunurken, şunları söyledi:
“Kulüplerimizle ortak çalışarak genç sporcularımızın gelişimi konusunda sonuç ve verimlilik odaklı kararları hayata geçireceğiz. Altın jenerasyonlara ihtiyaç duydukları desteği vererek, sportif başarılarını daha üst seviyelere taşımak için yanlarında olacağız. Kulüplerimizin sağlıklı ve sürdürülebilir finansal yapılanmaları konusunda birlikte emek vereceğiz. Türkiye’nin her ilinde seyircisi, oyuncusu ve sponsoruyla birbirine kenetlenmiş güçlü takımlar yaratmayı arzu ediyoruz. Sponsorlarımız ve iş birliğine hazır çok kıymetli yeni markalarımızla bir arada çalışacağız. Oluşturacağımız sinerjiyle markaların spor pazarlaması yatırımlarının ölçülebilir ve tatmin edici geri dönüşler sağlamasını hedefliyoruz. Basketbol taraftarlarının izleyici olarak beklentilerini yapılacak araştırmalarla daha iyi anlayarak, sporun vazgeçilmezi olan seyirci desteği için kulüplerimizle bilgi ve birikimimizi paylaşacağız.”
Önlerindeki dönemde kendilerini bekleyen önemli organizasyonlar olduğunu kaydeden Türkoğlu, “Örneğin 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapacağız. Profesyonel kadromuzla organizasyon yeteneğimizi kullanarak, İstanbul’a ve ülkemize yakışır bir şampiyonayı hayata geçireceğiz. Özellikle içinde bulunduğumuz dönemde, birlik ve beraberliğimizin daha güçlü olması adına Türk basketbolunun üzerine düşen görevi yerine getirmesi ve uluslararası platformda ülkemizi layıkıyla temsil etmesi için var gücümüzle çalışacağız.” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.