DOLAR 32,9861
EURO 35,9085
ALTIN 2.569,13
BIST 11.064,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 33°C
Az Bulutlu
İstanbul
33°C
Az Bulutlu
Sal 34°C
Çar 34°C
Per 33°C
Cum 33°C

BAŞARIYI PAYLAŞMAK…

23.05.2012
A+
A-

Merhaba, sanırım en kolayı; Yapılmış, emek harcanmı ş ve üzerinde onlarca toplantı yapılmış bir işi, tek başına yapmışsın gibi sahiplenmek. İster ego diyin, ister takımdaşlık olgusunun oturmaması, sanırım ulusça en ciddi eksikliklerimizden biri bu. Bu girişi neden yaptığım konusuna gelince; Galiba biraz doluyum ve mesai arkadaşlarımın yaşadığı buruk gururdan bende nasibimi aldım. Ya da kolay anlatı mı ile bu kadar artistliği bünyem kaldırmıyor.
Geçen hafta sonu, hepinizin bildiği üzere ülkemiz ve İstanbul Final Four gibi ateşten gömlek bir organizasyona ev sahipliği yaptı. 3 farklı ülkeden 4 takımı ve onlarca değişik ülkeden Basketbolseveri, en ufak bir aksaklığa meydan vermeden ağırladı. Medar-ı iftiharımız, güzide tesisimiz Sinan Erdem, organizasyona hazırlığı, personeli ve yönetimi ile yine göğsümüzü kabarttı. Sinan Erdem’in gizli kahramanları, her organizasyonda o kadar iyi sınavlar veriyorlar ki, 2020’de talip olduğumuz Avrupa Futbol Şampiyonası’nda bu salonda futbol oynatmak isterlerse , hiç şaşırmayalım!
Şakası bir yana, en az final maçı kadar güzel ve bir o kadar stresli organizasyonun ardından kalkmayı başaran takım arkadaşlarımı bir kere de buradan tebrik etmek istiyorum. Umarım bizim Spor A.Ş. ailesi olarak gösterdiğimiz hoşgörü ve işbirliğine açık tavırları, bundan sonra ki organizasyonlarda Basketbol Federasyonu’ndan da görürüz! Bizim isteğimiz ya da temennimiz ödül töreninde olmak değil asla. Bu bizim zaten görevimiz ve bizim için görevi başarı ile tamamlamanın hazzı hiçbir şeye değişilmez. Ama bilge insanların dediği üzere ”Başarılar paylaşmakla büyür ve yücelir.” Tabi ki tevazu içerisinde… Biz bu organizasyonların emekçileri, sessiz kahramanları gece-gündüz, mesai, nöbet demeden; ülkemiz sporuna hizmet amacı ile yine buradayız. Kasılmadan, gururlanmadan, koridor aralarında esip gürlemeden!!!
Onun bu başarı ile biten işlerden sonra, bir teşekkür beklentisinin olmadığından çok eminim ama ben yine de Sn. Alpaslan ERTEKİN ve onun nezdinde organizasyonda emeği olan tüm SPOR A.Ş. mensuplarına en azından bir Türk sporseveri olarak teşekkür ediyorum.
Yeni organizasyonlarda, yeniden ama bu sefer biraz daha empati ile sizleri yine Sinan Erdem’e bekleriz efendim.
Tevazu, saygı ve sevgi ile…..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.