DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

2018 Balkan Masa Tenisi Şampiyonası Edirne’de yapılacak

2018 Balkan Masa Tenisi Şampiyonası Edirne’de yapılacak
25.07.2018
A+
A-

44. Masa Tenisi Balkan Şampiyonası, 1-5 Ağustos 2018 tarihleri arasında Edirne Mimar Sinan Spor Salonunda toplam 11 ülkenin katılımı ile yapılacak.

Şampiyonada Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Kosova, Arnavutluk, Sırbistan, Karadağ, Makedonya, Romanya, Slovenya, Yunanistan ve Bosna Hersek Milli takımları mücadele edecek.
Beş gün sürecek olan 44. Masa Tenisi Balkan Şampiyonası’nda erkeklerde ve bayanlarda takım müsabakalarının yanı sıra, tekler, çiftler ve karışık çiftler maçları yapılacak.

Şampiyonada ülkemizi erkeklerde; İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Talha Yiğenler (Beşiktaş), Batuhan Ulucak (İstanbul BBSK), Ali Afşin Gül (Fenerbahçe), Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok ve Umut Emre Başsan (Yalova Belediyesi),  bayanlarda Özge Yılmaz, Betül Nur Kahraman (Kocasinan Belediyesi), Gülpembe Özkaya (Fenerbahçe), Merve Nur Öztürk (Çorumspor), Ece Haraç, Aybala Koçal (Yalova Belediyesi), Dilan Tek (BŞB.Ankaraspor) ve Yağmur Şevval Karaca (İstanbul BBSK) temsil edecek.
Milli takımların antrenörlüklerini ise Bayramali Yıldız ve Halil Adak yapacak.

Geçen yıl Karadağ’ın Podgorica kentinde yapılan Balkan Şampiyonasında Türk Milli takımı; erkekler ve bayanlar takım maçlarında Balkan Şampiyonu olurken, ferdi müsabakalarda ise 5 altın, 4 gümüş ve 5 bronz olmak üzere 14 madalya kazanmıştı.

Balkan Masa Tenisi Birliği’nin geçen yıl Karadağ’da yapılan Genel Kurulu’nda 2018 Balkan Şampiyonası’nın Edirne’de yapılmasına karar verildiğini söyleyen Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Kerim Koç ” Türkiye, 2010’da Bursa’da düzenlenen Şampiyonadan sekiz yıl sonra bu organizasyona bir kez daha ev sahipliği yapma hakkı kazanmış oldu. Bu Şampiyona gelecek yıllarda düzenlemeyi düşündüğümüz Uluslar arası organizasyonlar için bir mihenk taşı olacaktır. Milli takım sporcularımız son dönemde artarak devam eden Uluslar arası başarılarına bir yenisini Edirne’de ekleyeceklerdir” diye konuştu.
3 Ağustos Cuma günü saat 10:00’da Margi Otel’de yapılacak olan Balkan Masa Tenisi Birliği Toplantısında gelecek yılki organizasyonun kimin yapacağı açıklanacak. Bu Toplantı ile birlikte Federasyon Başkanı Kerim Koç’un Balkan Masa Tenisi Birliği (BTTU) Başkanlık dönemi de başlamış olacak. Koç, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu başkanlığı ile Balkan Masa Tenisi Birliği başkanlığı görevlerini birlikte yürütecek.

ŞAMPİYONA PROGRAMI

31 Temmuz 2018
saat 19:00 Kel Aliço Spor Eğitim Merkezi Basın Toplantısı
saat 20:00 Kel Aliço Spor Eğitim Merkezi Şampiyona kura çekimi
01 Ağustos 2018
saat 09:00 Şampiyona Açılışı
saat 10:00 Takım karşılaşmaları grup maçları
02 Ağustos 2018
saat 10:00 Takım karşılaşmaları Finalleri

03 – 04 Ağustos 2018
saat 10:00 Tek Erkek, Tek Kadın, Çift Erkek, Çift Kadın ve Karma maçları yapılacak.
Erkek ve Kadın ferdi müsabakalarında consolation (alt grup) maçları da oynanacak.
05 Ağustos 2018
saat 10:00 Tekler ve çiftler Yarı Final ve Final müsabakaları
Ödül Töreni ve kapanış

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.