İstanbul 21°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz
25°C
Pts
28°C
Sal
29°C
Çar
28°C
G-TQCBD7NNX5

Kayakla Atlama Dört Tepe Turnuvası’nda yarışan milli sporcu Fatih Arda İpçioğlu, Bischofshofen ayağının ilk gün finalinde 42. sırayı aldı.
Avusturya’nın Bischofshofen kasabasında düzenlenen 4. ve son ayak yarışmalarının ilk günü sona erdi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen Innsbruck ayağının finalinden bir gün sonra tekrarlanan elemelerde ilk 50’ye girmeyi başaran Fatih Arda, Alman Andreas Wellinger ile karşılaştı.
Fatih Arda, 2018 Pyeongchang Kış Olimpiyatları’nın altın madalyalı ismi Wellinger’in 128,9 puanına karşı 114.5 puan toplayarak düelloyu kaybetti ve yarışmayı 42. sırada tamamladı.
Bischofshofen ayağındaki ikinci gün atlayışları bugün yapılacak. Elemeler TSİ 16.30, final ise TSİ 19.30’da başlayacak.