G-TQCBD7NNX5
DOLAR 34,2271
EURO 37,2249
ALTIN 2.994,53
BIST 8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 20°C

TVF’de Mehmet Akif Üstündağ Yeniden Başkan

TVF’de Mehmet Akif Üstündağ Yeniden Başkan
19.10.2024
A+
A-

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), 6. Olağan Genel Kurulu’nu Crowne Plaza Ankara‘da gerçekleştirdi. Bu önemli toplantıda, Mehmet Akif Üstündağ yeniden başkanlık görevine seçildi. 2016 yılından bu yana süren başkanlık döneminin ardından, Üstündağ, 3. kez voleybolun patronu olma unvanını elde etti.

Seçim Süreci

Genel kurulda başkanlık için Mehmet Akif Üstündağ ve Gökhan Dinçer yarıştı. Seçim sonucunda, toplamda kullanılan 218 oydan 121’ini alarak yeniden başkan seçilen Üstündağ, rakibi Dinçer’in aldığı 95 oyla birlikte, 2 oyunun da geçersiz sayılmasıyla birlikte bu başarıyı elde etti. Bu sonuç, Üstündağ’ın voleybol camiasındaki güçlü konumunu bir kez daha pekiştirdi.

Yeni Yönetim Kurulu

Mehmet Akif Üstündağ başkanlığındaki yeni yönetim kurulunda, Alper Sedat Aslandaş, Ersin Yılmaz, Mustafa Alparslan, İlker Dinçay, Altuğ Erim, Zeynep Aydınlar Eröğüt, Abdurrahim Yıldız, Simge Gündüz, Hasan Semih Oktay ve Bahar Mert gibi isimler yer aldı. Bu ekip, Türk voleybolunu daha ileriye taşımak için çalışacak.

Üstündağ’ın Mesajı

Seçim sonrası camiaya seslenen Üstündağ, kazandığı için mutlu olduğunu belirterek, Türk voleyboluna hayırlı olması temennisinde bulundu. Üstündağ, Türkiye’nin en başarılı federasyonu olduklarını vurgulayarak, “Bu hikaye ilmek ilmek örüldü. Başarıların arkasında kulüpler var. Kulüplere desteklerimiz artarak devam edecektir. Kulüpler olmazsa federasyon bir hiçtir. Kulüplerimizle her zaman gurur duyduk, duymaya da devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. Bu sözler, Üstündağ’ın voleybol camiasına olan bağlılığını ve destekleyici yaklaşımını gösteriyor.

Gelecek Planları

Mehmet Akif Üstündağ, yeni dönemde Türk voleybolu için önemli bir müjde de verdi. 2026 Avrupa Voleybol Şampiyonası’nın Türkiye’de yapılacağını duyurarak, bu organizasyonun ülkemiz için büyük bir fırsat olacağını ifade etti. Bu tür uluslararası etkinlikler, Türkiye’nin voleybol alanındaki gelişimini ve uluslararası alandaki yerini güçlendirecektir.

Mehmet Akif Üstündağ’ın yeniden başkanlığa seçilmesi, Türk voleybolu için önemli bir dönemin başlangıcını işaret ediyor. Üstündağ’ın liderliğinde, federasyonun kulüplerle olan ilişkilerini güçlendirerek, voleybolun daha da gelişmesini sağlamak hedefleniyor. Türk voleybolunun uluslararası alanda daha fazla tanınması ve başarılar elde etmesi için atılacak adımlar, camianın tüm paydaşları tarafından merakla bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.